نظام مدیریت پروژه در منطقه ویژه اقتصادی لامرد طراحی میشود، روزنامه شیراز نوین
مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) گفت: منطقه ویژه اقتصادی لامرد از مناطق مهم و تأثیرگذار این سازمان در جنوب کشور است که به دلیل تنوع پروژههای در دست اجرا یا تعریف شده در اولویت طراحی و پیاده سازی نظام مدیریت پروژه قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، سمیه خلوصی، دیروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: سال گذشته برای پیاده سازی نظام مدیریت پروژه در سازمان ایمیدرو، پروژه فاز شناخت طی مدت ۴ ماه با هدف بررسی و ارزیابی وضعیت فعلی نظام مدیریت پروژه سازمان و با نظارت راهبردیتخصصی انجمن مدیریت پروژه ایران به پایان رسید.
به گفته وی، اکنون طراحی و پیاده سازی نظام مدیریت پروژه آغاز شده و از ستاد ایمیدرو تا طرحهای زیرمجموعه و مشاوران و پیمانکاران را شامل میشود. خلوصی ادامه داد: این نظام مدیریت پروژه که قرار است در سازمان ایمیدرو پیاده سازی شود، مطابق با استاندارد PMBOK، معروفترین و کاربردیترین استاندارد جهانی در مدیریت پروژه است که تصمیم داریم تمام ۱۰ حوزه دانشی مدیریت پروژه شامل مدیریتهای یکپارچگی، محدوده، زمان بندی، هزینه، کیفیت و تأمین و منابع و... به اضافه مدیریت ادعاها در بخشهای معدن، صنایع معدنی و طرحهای زیرمجموعه ایمیدرو طراحی و پیادهسازی کنیم. وی اضافه کرد: با توجه به تعریف و اجرای پروژههای بزرگ و تخصصی در بخشهای مختلف سازمان ایمیدرو در نقاط مختلف کشور، پیاده سازی نظام مدیریت پروژه مطابق با استاندارد بین المللی یاد شده ضروری است که به وسیله این نظام مدیریت پروژه، شاخصهایی از جمله پیشرفت مالی و هزینههای پروژه، کیفیت کار و زمانبندی اجرا به صورت یکپارچه، مدیریت و ارزیابی میشود. خلوصی گفت: برای طراحی نظام مدیریت پروژه، معاونت برنامه ریزی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با برگزاری نشستهای تخصصی و تعامل کارشناسان حوزه برنامه ریزی سازمان ایمیدرو و مدیران و عوامل اجرایی مربوطه در منطقه ویژه، فعالیتش را آغاز کرد. به گفته مسئولان، در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان لامرد، امکان تولید سالانه آلومینیوم با ظرفیت حدود یک میلیون تن، سیمان با ظرفیت ۱۰میلیون تن، منیزیم با ظرفیت ۶۰هزار تن، نیروگاه سیکل ترکیبی، نیروگاه خورشیدی، پتروشیمی با ظرفیت سالانه پنج میلیون تن، پالایشگاه میعانات گازی، زنجیره تولید بوتان، تولید پروپیلین از پروپان، صنایع پشتیبان و صنایع پایین دست فولاد، فراهم است. منطقه ویژه اقتصادی، محدوده جغرافیایی مشخصی در مبادی ورودی یا در داخل کشور است که با هدف جذب سرمایههای خارجی و داخلی و همچنین ایجاد عرصه فعالیتهای تولیدی و تجاری برای افزایش صادرات کالا و ارائه بهینه خدمات برای حضور فعال در بازارهای منطقه ای و بین المللی ایجاد میشود. از جمله مزایای منطقه ویژه اقتصادی، صدور مجوز ساخت و پایان کار سرمایه گذاری و تولیدی به صورت رایگان، تبعیت از قانون کار مناطق آزاد تجاری و صنعتی، ورود ماشین آلات خط تولید و ابزار و اثاثیه بدون عوارض گمرکی، فعالیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده و پرداخت عوارض گمرکی مازاد بر ارزش افزوده قطعات خارجی در تولیدات، خرده فروشی کالا برای اتباع خارجی و تخفیف مالیاتی ویژه است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین