[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۷۹
  • دوره جدید

این منابع غذایی دیرتر شما را پیر می‌کنند!، روزنامه شیراز نوین

آنتی اکسیدان‌ها، همان مواد طبیعی هستند که می‌توانند در بدن ما با انواع رادیکال‌های آزاد و آسیب پذیر مقابله کنند و مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها از حمله انواع سرطان و البته کاهش سرعت روند پیری شوند.
به گزارش همگردی، در ادامه این مطلب با 5 ماده غذایی و منبع بسیار غنی از آنتی اکسیدان‌ها آشنا می‌شوید.
سبزیجات با برگ‌های سبز تیره: انواع کاهو، کلم و سبزیجات دیگری که دارای برگ‌های سبز رنگ هستند، مانند اسفناج، منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان هستند. این نوع از سبزیجات به دلیل دارا بودن بتاکارون، گزانتین، لوتئین، فولات و فیبر و همچنین ساپونین‌ها و فلاوونوئیدها در مقابله با سرطان‌ها بسیار مؤثر هستند. به علاوه، این سبزیجات چون سرشار از اسید فولیک، ویتامین C، پتاسیم و منیزیم هستند، در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مفید واقع می‌شوند.
سیب‌زمینی شیرین: این نوع سیب زمینی سرشار از آنتی اکسیدان، بتاکارون، ویتامین A، ویتامین C، منگنز، پتاسیم و ویتامین B6 است. به دلیل دارا بودن این ترکیبات، سیب زمینی شیرین می‌تواند به عنوان یک ماده ضد سرطان قوی عمل کند، باعث تقویت بینایی شود، از پوست و مو مراقبت کند و همچنین به سیستم گردش خون و سلامت قلب کمک کند.
انواع توت: توت‌ها را به عنوان آبنات‌های طبیعی می‌شناسیم. توت‌ها و به ویژه توت‌های آبی و حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان هستند که به دلیل داشتن آمینواسیدهای خاصی کبد را سم زدایی، سطح قند خون را متعادل، قدرت بینایی را تقویت می‌کند و با سرطان مبارزه می‌کنند. از دیگر خواص توت‌ها به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان می‌توان به کاهش روند پیری، پیشگیری از ضعف حافظه و جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و کاهش وزن اشاره کرد.
انگور: انگور و عصاره هسته آن منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان موجود در انگور به بهبود سیستم کوارش و قلب و عروق کمک می‌کند. این میوه در کنار آنتی اکسیدان، با دارا بودن ویتامین C و E برای سلامت چشم، پوست و مبارزه با التهابات و ویروس‌ها بسیار مفید است. انگورها همچنین سرشار از مواد مغذی مانند سلنیوم و ویتامین C هستند.
انار: یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان در طبیعت، در دل دانه‌های قرمز انار یافت می‌شود. انار سرشار از آنتی اکسیدان، مواد مغذی، ویتامین‌های C و B5 است. این میوه به عنوان یک جنگجوی واقعی در برابر سرطان شناخته می‌شود و خواص ضد التهابی زیادی دارد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی