بیسکویت کرهای (کوکی کرهای)، روزنامه شیراز نوین
بیسکویت کره ای خانگی بسیار خوشمزه و ترد یکی از شیرینیهای محبوب شب عید میباشد. برای تهیه «بیسکویت کره ای» خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم
کره 250 گرم
پودر قند 90 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
نشاسته 50 گرم
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا اجازه میدهیم کره به دمای محیط برسد و سپس درون ظرف مناسبی ریخته و بعد پودر قند را روی آن الک میکنیم.
مرحله دوم
سپس با هم زن برقی به خوبی میزنیم تا رنگ آن تغییر کند و باعث شود که موقع پخت به خوبی پف کند، سپس یک قاشق وانیل را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
مرحله سوم
وقتی مخلوط کره و پودر قند به خوبی نرم شدند 200 گرم آرد و 50 گرم نشاسته را در چند مرحله روی آن الک کنید و در هر مرحله به خوبی هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند و سپس نمک را اضافه کرده و دوباره با هم زن بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله یک کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته و سپس وقتی مایه شیرینی کره ای آماده شد آن را درون قیف پلاستیکی ریخته و با قیف طرح دلخواه خود را درست کنید. سپس به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد از 30 دقیقه کوکیها را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم به مدت 12 الی 15 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه بپزد. (فر باید 15 دقیقه قبل از استفاده با دمای 170 درجه روشن باشد)
مرحله ششم
بعد از آنکه روی کوکی کره ای طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شود و سپس به همراه یک چای داغ نوش جان کنید.
نکات کلیدی
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 12دقیقه میباشد.
- بیسکویت کره ای را میتوانید به عنوان میان وعده یا دسر سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین