[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۷۹
  • دوره جدید

پنکیک ژاپنی پفکی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
آرد کیک: 5 قاشق غذاخوری
شیر بدون چربی: 1 و یک دوم قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: 1 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز: 2 قاشق غذاخوری
سفیده و زرده تخم مرغ: 2 عدد
کرم تارتار: یک چهارم قاشق غذاخوری

پنکیک یکی از پرطرفدارترین صبحانه‌ها در دنیاست. به طوری که در منوی صبحانه همه رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها حداقل یک نوع پنکیک وجود دارد. شاید به نظر برسد که پنکیک صبحانه خیلی ساده ای است اما جالب است بدانید که هر کشوری پنکیک را به روش خاص خودش درست می‌کند و مثلاً پنکیک آلمانی با پنکیک مراکشی کاملاً متفاوت است. از نظر طعم و شکل ظاهری هم انواع مختلف پنکیک وجود دارد که حتماً خیلی از آنها را امتحان کرده اید. از پنکیک پرطرفدار نوتلا گرفته تا پنکیک‌های کمتر شناخته شده مثل پنکیک بانوک که نوعی پنکیک اسکاتلندی است، همه و همه طعم بی نظیری دارند که نمی‌شود از آنها گذشت. امروز می‌خواهیم یک مدل جدید پنکیک به اسم پنکیک ژاپنی پفکی را به شما معرفی کنیم. در ادامه طرز تهیه پنکیک ژاپنی را به دو روش آموزش می‌دهیم. در یکی از این روش‌ها پنکیک بدون استفاده از بیکینگ پودر درست می‌شود. این پنکیک بیشتر شبیه سوفل ژاپنی است که نوعی چیزکیک به شمار می‌رود. البته عطر و طعم پنکیک در این روش ممکن است برای همه ایدئال نباشد؛ چون نسبت به روش دوم کمی مزه تخم مرغش بیشتر است. اما وانیل موجود در آن و البته شربت و خامه ای که در نهایت روی پنکیک ریخته می‌شود این بو را پوشش می‌دهد. ولی باز هم توصیه می‌کنیم اگه به بوی تخم مرغ حساس هستید روش دوم را امتحان کنید. در روش دوم که در آن از بیکینگ پودر استفاده می‌شود، شما مطمئن می‌شوید که پنکیک ژاپنی کاملاً پف می‌کند. طعم فوق العاده ای هم دارد. پس اگر به دنبال درست کردن یک پنکیک فوق العاده و البته جدید برای صبحانه یا عصرانه هستید، حتماً طرز تهیه پنکیک ژاپنی پفکی را یاد بگیرید و در خونه درست کنید.

طرز تهیه 
روش اول: طرز تهیه پنکیک ژاپنی پفکی بدون بیکینگ‌پودر
۱- شیر بدون چربی را داخل کاسه ای بریزید. سپس کره، وانیل، زرده‌های تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
۲- آرد را الک کنید و داخل کاسه بریزید. سپس با استفاده از همزدن دستی، همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.
۳- داخل کاسه ای دیگر، سفیده‌های تخم مرغ، شکر دانه ریز و کرم تارتار را ریخته و با استفاده از مخلوط کن آن قدر بزنید تا سفید شود و رد پره‌های همزن روی آن بماند.
۴- با استفاده از لیسک، سفیده زده شده را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
۵- تابه ای چدنی و نچسب را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. قالب گرد را داخل آن گذاشته و داخل قالب را با اسپری روغن کمی چرب کنید. اجازه دهید تا قالب و روغن داخل آن کاملاً داغ داغ شوند.
6- حدود ۳ قاشق از مایه پنکیک ژاپنی را داخل قالب گرد بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف کنید تا در تمام قسمت‌های قالب به صورت یکسان پخش شود.
7- اطراف قالب، داخل تابه ۲ تا ۳ قاشق آب بریزید. در تابه را ببندید و اجازه دهید پنکیک ژاپنی پفکی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل تابه بپزد.
8- در تابه را بردارید. با کمک کفگیر، زیر قالب بزنید و پنکیک و قالب را برگردانید و مجدداً در تابه را بگذارید تا طرف دیگر پنکیک هم پخته شود.
9- پنکیک ژاپنی پفکی آماده است. آن را از تابه بیرون بیاورید و از قالب گرد خارج کنید.
10- روی پنکیک‌های پفکی شیره یا عسل بریزید و نوش جان کنید.

روش دوم: طرز تهیه پنکیک ژاپنی با بیکینگ‌پودر
آرد کیک: ۶ قاشق غذاخوری
شیر بدون چربی: ۲ و یک دوم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یک چهارم قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک دوم قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز: ۳ قاشق غذاخوری
سفیده و زرده تخم مرغ: ۲ عدد
۱- در یک کاسه متوسط، شیر، بیکینگ پودر، وانیل، مایونز و زرده تخم مرغ را اضافه کنید.
۲- آرد کیک را الک کرده و داخل کاسه بریزید. با استفاده از همزن دستی تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر شما زرد رنگ خواهد بود.
۳- سفیده تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای دیگر ریخته و با همزن با بالاترین سرعت کاملاً بزنید تا جایی که رد پره‌های همزن روی سفیده بماند و شکل خود را حفظ کند.
۴- با استفاده از لیسک، کمی از سفیده‌های تخم مرغ زده شده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و به صورت دورانی آرام هم بزنید. سفیده تخم مرغ را کم کم به مواد اضافه کنید.
۵- قالب گرد را داخل تابه قرار دهید. داخل قالب کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید تا کاملاً داغ شود.
۶- چند قاشق از مایه پنکیک را داخل قالب بریزید. در قسمت‌های دیگر تابه ۲ قاشق آب بریزید و در تابه را بگذارید تا پنکیک به مدت ۳-۴ دقیقه بپزد.
۷- هنگام پخته شدن پنکیک می‌توانید آن را به راحتی داخل تابه جا به جا کنید. پنکیک را به همراه قالب برگردانید، درب تابه را بگذارید تا طرف دیگر پنکیک هم بپزد.
۸- زمانی که هر دو طرف پنکیک ژاپنی طلایی رنگ شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و به آرامی از قالب جدا کنید.
۹- روی پنکیک را می‌توانید با پودر قند، مربا، شهد و عسل، سس شکلات، خامه زده شده یا میوه‌های خردشده تزئین کنید.

نکات کلیدی
- بعد از زدن سفیده‌ها حتماً آن‌ها را کم کم به زرده اضافه کنید. بعد از هر قاشق اضافه کردن سفیده، آن را به صورت دورانی هم بزنید و سپس قاشق بعدی را اضافه کنید.
- سفیده‌های تخم مرغ را سرد استفاده کنید.
- برای درست کردن این پنکیک حتماً از اسپری روغن استفاده کنید. پنکیک نیاز به روغن زیاد ندارد. استفاده از اسپری، روغن فقط داخل قالب ریخته می‌شود و بقیه قسمت‌های تابه چرب نمی‌شود.
- دقت کنید که حداکثر دوسوم قالب را از مایه پنکیک پر کنید. قالب را از مایه لبریز نکنید. چون پنکیک پف می‌کند.
- برای زدن سفیده‌های تخم مرغ دقت کنید که کاسه و همزن کاملاً خشک باشند. در غیر این صورت سفیده به خوبی پف نمی‌کند و فرم نمی‌گیرد.
- حتماً قبل از استفاده از آرد اون رو الک کنید تا پنکیک بافت نرم و پفکی داشته باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی