[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۱۴
  • دوره جدید

لازانیا بدون فر، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
لازانیا: 500 گرم
سس ماکارونی: 700 گرم
آب: 1 و یک دوم پیمانه
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
پنیر موزارلا: 230 گرم
پنیر پارمزان: 140 گرم

لازانیا بدون فر یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که کوچک و بزرگ عاشقش هستند. امروز می‌خواهیم یک لازانیای خوشمزه و آسان آموزش دهیم. این روش با روش‌هایی که قبلاً در طرز تهیه انواع لازانیا دیده اید، فرق دارد. اینجا قرار است لازانیا بدون فر و در قابلمه تهیه شود.
در این دستور لازانیا بدون فر شما می‌توانید هر مواد اولیه ای که دوست دارید را اضافه کنید. می‌توانید مقدار مواد اولیه را هم کم یا زیاد کنید. انتخاب کاملاً با شماست. اگر دوست دارید گوشت چرخ کرده یا مرغ بریزید اگر هم دوست ندارید فقط با سس ماکارونی آن را تهیه کنید. نکته کلیدی در انتهای مطلب را از دست ندهید تا غذایی لذیذ و متفاوت داشته باشید.

طرز تهیه
مرحله اول: مخلوط کردن آب، سس و لازانیای خرد شده
یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید. سس ماکارونی را آماده کنید. می‌توانید آن را مثل طرز تهیه سس گوجه در خانه تهیه کنید یا به صورت آماده بخرید. نیمی از سس ماکارونی را با گوشتی که از قبل پخته اید یا سبزیجات در قابلمه بریزید. یک و یک چهارم پیمانه آب را به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید طعم لازانیای شما تند و ادویه دار باشد، پودر فلفل قرمز، سیر و نمک را روی مواد بریزید. در صورت تمایل می‌توانید پیاز خرد شده و فلفل تازه هم اضافه کنید.
هر ورق لازانیا را به چهار قسمت تقسیم و خرد کنید. سپس روی سس را با یک لایه لازانیای خرد شده بپوشانید.
مرحله دوم: اضافه کردن سس روی لازانیا
حالا یک چهارم پیمانه آب را در شیشه سس بریزید و خوب تکان دهید. این کار باعث می‌شود همه سس مصرف شده و چیزی از آن هدر نرود. سس ماکارونی را روی لازانیاهای خرد شده بریزید؛ به طوری که تمام سطحش را بپوشاند. حالا به آرامی محتویات قابلمه را به هم بزنید. سپس درب قابلمه را روی آن بگذارید تا لازانیای شما به خوبی بپزد.
مرحله سوم: پخت غذا
اجازه دهید مخلوط لازانیای شما به جوش بیاید. سپس حرارت اجاق گاز را روی درجه کم قرار دهید. این غذا باید با درب بسته قابلمه به مدت 20 دقیقه بپزد. دوباره مخلوط درون قابلمه را هم بزنید تا مطمئن شوید لازانیاها به هم نچسبیده باشند. همچنین دقت کنید که سس غلیظ شده و آب بخار شود اما خیلی خشک نشده باشد.
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیرها
وقتی لازانیاها کمی پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را در صورت نیاز رنده کنید. نصف پنیر موزارلا و نصف پنیر پارمزان را در تابه بریزید و به آرامی هم بزنید تا با لازانیا مخلوط شود. پنیر باقیمانده را روی لازانیا بگذارید و درب تابه را ببندید تا به مدت 5 دقیقه پنیر‌ها ذوب شوند. حالا لازانیای خانگی شما آماده است. نوش جان.

نکته کلیدی
- شما می‌توانید به این غذا مواد اولیه دلخواه دیگری از جمله اسفناج تازه، فلفل تازه، پیاز، سوسیس، پنیر ریکوتا و گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی