حیواناتی که بدون داشتن پر پرواز میکنند ، روزنامه شیراز نوین
حیواناتی که بدون داشتن پر
پرواز میکنند
بخش پایانی
5. میمون جهنده
اگرچه گاهی اوقات میمون جهنده تحت عنوان لمور پرنده نیز شناخته میشود اما لمور واقعی نیست و بیشتر از اینکه پرواز کند، میجهد. این حیوان تنها پستانداری است که همانند خفاش پرواز میکند. میمونهای جهنده فاصله این درخت به درخت دیگر را میجهند؛ زیرا دارای غشای پوشیده ای از خز هستند که این توانایی را ممکن کرده است. آنها بیشتر در جنوب شرقی آسیا و جنوب فیلیپین یافت میشوند. حرکت این میمون شبانه صورت میگیرد و هنگام غذاخوردن به صورت وارونه آویزان میشود.
6. ماهی مرکب پرنده
این موجود در سراسر اقیانوسهای دنیا یافت میشود. گفته میشود ماهی مرکب پرنده در طول روز در عمق آب زندگی میکند و برای جستوجوی غذا و برای فرار از شکارچیان، خود را از آب خارج میکند و به سطح آب میآید. این ماهی چندین ترفند دیگر نیز در شاخک هایش دارد که میتواند خود را استتار کند و با محیط ترکیب شود، او برای محدود کردن دید سایر موجودات، ماده ای مرکب مانند را درون آب پخش میکند.
7. موش خرمای جهنده
اگرچه غالباً به دلیل بیولوژی مشابه، با سنجابهای پرنده اشتباه گرفته میشوند اما موش خرمای جهنده از جمله شوگر گلایدر، در واقع جانداران کیسه داری هستند که غشای خزدار آنها تکامل یافته است. شوگر گلایدرها میتوانند تا مسافت 45 متر پرواز کنند و بپرند. موش خرمای پرنده تنها در استرالیا و گینه نو یافت میشود.
8. عنکبوت بالنسوار
این ممکن است بدترین کابوس برای هر فردی باشد که فوبیای بندپایان دارد اما باید بدانید بسیاری از عنکبوتها قادر به پرواز هستند. برخلاف سایر حیواناتی که پرواز میکنند، عنکبوتها مهارت حرکت موجی و شناور بین تارهایشان در هوا را دارند. تعداد کمی از عنکبوتهای بالغ برای حرکت خود به یک بالن متکی هستند اما بسیاری از گونههای مختلف، از این روش برای ترک لانه و استفاده از جریان هوا برای ساختن تار در مکانهای دور استفاده میکنند.
9. مار پرنده
برخی از مارهای درختی میتوانند بدنشان را پهن کنند و از آن به عنوان بال استفاده نمایند. این نوع مارها میتوانند تا مسافت 24 متر در هوا پرواز کنند. آنها برای حرکت از درختی به درخت دیگر در هوا شناور میشوند. جالب است بدانید که آنها توانایی غلبه بر نیروی گرانش زمین را ندارند و تنها به دلیل وجود قدرتشان است که این توانایی پرواز را به دست میآورند. توانایی پرواز آنها منحصر به فرد است و از این روی، علاقه دانشمندان زیادی را به خود جلب کرده اند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین