[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۱۵
  • دوره جدید

ارتباط مصرف پنیر با زوال شناختی، روزنامه شیراز نوین

بر اساس تحقیقات جدید، تغذیه ممکن است تأثیر مستقیمی بر قدرت شناختی در سال‌های بعد داشته باشد. یافته‌ها نشان می‌دهد پنیر در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن نقش حفاظتی دارد.
به گزارش مشرق، محققان دانشگاه ایالتی آیووا داده‌های جمع آوری شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سنی ۴۶ تا ۷۷ سال را در بریتانیا بررسی کردند.
این شرکت کنندگان در بین سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامه‌های را تکمیل کردند و سپس در سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزیابی مجدد قرار گرفتند.
شرکت کنندگان در این سؤالات در مورد نوع غذای مصرفی شان پاسخ دادند. محققان بعد از بررسی پاسخ شرکت کنندگان به نتایج زیر دست یافتند:
۱. نشان داده شد که پنیر محافظ ترین ماده غذایی در برابر مشکلات شناختی مرتبط با سن، حتی در اواخر عمر است.
۲. مشخص شد که مصرف هفتگی گوشت بره و نه سایر گوشت‌های قرمز، باعث بهبود قدرت شناختی طولانی مدت می‌شود.
۳. مصرف بیش از حد نمک بد است، اما فقط افرادی که در معرض ابتلا به بیماری آلزایمر هستند برای پیشگیری از مشکلات شناختی به مرور زمان می‌توانند در این مورد اغماض کنند.
محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذایی می‌تواند از بیماری و زوال شناختی پیشگیری نماید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی