[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۸۳
  • دوره جدید

معجزه مصرف گردو در تقویت قلب، روزنامه شیراز نوین

مصرف گردو به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ در تقویت قلب مؤثر بوده و توصیه می‌شود. به گزارش بهداشت نیوز، مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: گردو از مغز‌هایی است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۶۸ گرم چربی وجود دارد که قسمتی از این چربی شامل اسیدهای چرب غیر اشباع است. مهسا شمشیرگران به خواص معجزه‌آسای مغزها اشاره کرد و اظهار داشت: فندق نسبت به دیگر مغز‌ها دارای چربی بیشتری است و در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۴ گرم چربی وجود دارد. در کنار چربی پروتئین بالایی نیز در این مغز وجود دارد؛ به طوری که در همین مقدار از فندق ۱۴ گرم پروتئین هست. وی تأکید کرد: بهتر است از مغز‌ها در میان وعده صبح یا بعد از ظهر استفاده شود و هر چه به زمان خواب نزدیک تر می‌شویم به دلیل دیرهضم بودن آنها مصرف کمتر آنها توصیه می‌شود. وی به ارزش تغذیه ای بالای بادام اشاره و عنوان کرد: بادام به عنوان منبع مناسبی از پروتئین بیش از بادام زمینی توصیه می‌شود. شمشیرگران ادامه داد: در این مغز پر خاصیت حدود ۲۴۰ میلی گرم کلسیم وجود دارد که می‌تواند در افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند و قادر به مصرف شیر نیستند، مورد استفاده قرار گیرد. وی پسته را برای افرادی که گیاهخوار هستند، مناسب دانست و خاطرنشان کرد: در پسته مقادیر بالایی از آهن و کلسیم وجود دارد؛ به طوری که در هر ۱۰۰ گرم آن ۱۱۰ میلی گرم کلسیم و سه میلی گرم آهن وجود دارد و این مغز به افرادی که دچار کم خونی هستند یا خانم‌های باردار توصیه می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی