[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۴۳
  • دوره جدید

خواص بی‌نظیر خرما برای سلامتی، روزنامه شیراز نوین


یک متخصص تغذیه گفت: خرما به عنوان یک میوه بسیار مفید دارای خواص مختلفی بوده و در درمان بیماری‌های گوارشی، اختلالات روده ای، کم خونی، سرطان‌های ناحیه شکم، رفع یبوست و اسهال، کاهش کلسترول و جلوگیری از پیری پوست بسیار مؤثر است. به گزارش همگردی، سمیرا مرادی در رابطه با خواص خرما، اظهار کرد: خرما یا رطب میوه ای شیرین و خوشمزه است و به دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد، همواره مورد توجه مردم قرار دارد. وی با اشاره به اینکه طبیعت خرما گرم و تر است، عنوان کرد: خرما غنی از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، ویتامین K، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس، منیزیم و فیبر است. مرادی ادامه داد: خرما به علت داشتن منیزیم، انرژی عضلانی بدن را تقویت کرده و نیروی عمومی بدن را افزایش می‌دهد؛ همچنین به علت داشتن فسفر و منیزیم موجب تقویت حافظه نیز می‌شود.این متخصص تغذیه با اشاره به این که میوه نرسیده خرما را خرما خارک یا خرک می‌نامند و خرمای رسیده به دو صورت خرما تازه و خرما خشک یافت می‌شود، افزود: ارزش غذایی خرما در 100 گرم آن شامل 282 کالری است؛ به این ترتیب که دارای 63 گرم قند، 0.4 گرم ، 75 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم پروتئین و 8 گرم فیبر است. وی عنوان کرد: میوه خرما حاوی مقادیر بالایی ویتامین‌های C و D بوده که چین و چروک پوست را کاهش داده و باعث جوان سازی پوست صورت می‌شود. همچنین هسته خرما دارای فیتوهورمون‌هایی است که اثرات ضد پیری قابل توجهی داشته و از چین و چروک پوست جلوگیری می‌کنند. مرادی افزود: افراد دچار دیابت باید از خرمای زرد رنگی به نام «زاهدی» استفاده کنند؛ البته به شرطی که چنین افرادی قند و شکر مصرف نکنند، می‌توانند روزانه تا 5 عدد خرما مصرف کنند. این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خرما آهن بالایی دارد که موجب افزایش گردش خون در پوست سر شده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می‌شود، بیان کرد: سطح بالای آهن موجود در خرما می‌تواند کم خونی زنان باردار را درمان کند، عضلات رحم را تقویت کرده و باعث افزایش شیر مادر در دوران شیردهی شود. وی ادامه داد: خرما در درمان و تسکین بیماری‌های گوارشی، اختلالات روده ای، کم خونی، سرطان‌های ناحیه شکم، رفع یبوست و اسهال بسیار مناسب است و خرمای خشک چیزی حدود 300 کالری در 100 گرم را داراست.مرادی تأکید کرد: این میوه برای افرادی که می‌خواهند وزن خود را افزایش دهند، بسیار مفید است؛ ضمن اینکه حاوی موادی همچون کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، منیزیم، منگنز و مس است.این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه خرما را باید در سبد غذایی روزانه خود قرار دهیم، اضافه کرد: مصرف روزانه 10 عدد برای افرادی که دچار لاغری هستند توصیه می‌شود؛ همچنین مصرف خرما باعث می‌شود تا میل به پرخوری در فرد کاهش پیدا کند. وی با بیان اینکه خرما میوه ای شیرین و بسیار مقوی است و به جذب مواد غذایی در بدن کمک می‌کند، گفت: بر اساس تحقیقات انجمن سرطان آمریکا هر فرد در روز به 20 تا 35 گرم فیبر نیاز دارد که این مقدار مصرف برای سلامتی و مبارزه با انواع سرطان‌ها بسیار خوب است و به همین دلیل خوردن خرما می‌تواند همین میزان فیبر را برای بدن تأمین کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی