[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۷۹
  • دوره جدید

خوراک مرغ سوخاری با پنیر پارمزان، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2 نفر:
سینه مرغ1 عدد 
پنیر پارمزان100 گرم 
پنیر موزارلا150 گرم 
سس گوجه یک سوم پیمانه 
ریحان100 گرم 
تخم مرغ1 عدد 
آرد سفید2 قاشق غذاخوری 
آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
مرحله اول:
ابتدا برای این که گوشت مرغ نازک تر شود تا زود تر پخته گردد باید بعد از تمیز شستن و آبکشی روی سطح تمیزی گذاشته و یک نایلون و یا فریزر را روی آن کشیده سپس با گوشت کوب می کوبیم تا ضخامت آن تقریباً به 1.5 سانتی برسد.
مرحله دوم:
بعد برای مزه دار کردن آن مقداری نمک و فلفل روی هر دو طرف آن می پاشیم و بعد در ظرف حاوی آرد سفید می غلتانیم تا هر دو طرف آن کاملاً به آرد سفید آغشته شود.
مرحله سوم:
حال در ادامه تخم مرغ را در داخل ظرف مناسبی شکسته و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا سفیده و زرده تخم مرغ با هم مخلوط شده و کاملاً ترکیب شود تا از حالت لختی در آمده و مایه یک دست و شلی درست شود، بعد دو طرف گوشت مرغ را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم تا کاملاً مرطوب شود.
مرحله چهارم:
سپس گوشت مرغ را در ظرف حاوی آرد سوخاری قرار داده و پشت و رو می کنیم تا کاملاً به آرد سوخاری آغشته گردد.
مرحله پنجم:
بعد در ادامه روغن سرخ کردنی را در داخل تابه نچسب و مناسبی می ریزیم و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا داغ شود، سپس گوشت مرغ را در روغن داغ قرار داده و به مدت 6 دقیقه با فاصله زمانی سه دقیقه ای هر دو طرف گوشت مرغ را سرخ و برشته می کنیم.
دقت کنید که زیاد گوشت مرغ را سرخ نکنید زیرا زیاد که سفت می شود روغن زیادی را به خود جذب می کند که از نظر سلامت غذایی خوب نیست و چون قرار است در فر قرار دهیم در آن جا کاملاً مغز پخت می شود.
مرحله ششم:
حال گوشت مرغ سرخ شده را روی دستمال کاغذی تمیزی قرار می دهیم تا کاملاً روغن اضافی آن گرفته شود.
مرحله هفتم:
حال سبزی ریحان را پاک کرده و در داخل ظرف پر از آبی می ریزیم تا به مدت 20 الی 30 دقیقه خیس بخورد، سپس بعد از شستن و آبکشی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و آماده کنار می گذاریم.
مرحله هشتم:
فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کرده تا گرم شود.
 یک ظرف مستطیل شکل و مخصوص فر را بر می داریم و کف آن را با روغن مایع کمی چرب می کنیم، سپس گوشت مرغ سرخ شده را در داخل آن قرار می دهیم و اول سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته و پخش می کنیم، سپس ریحان خرد شده را به صورت پراکنده می ریزیم.
مرحله نهم:
 بعد در آخر پنیر پارمزان و پنیر موزارلا خرد شده را روی مواد گوشت مرغ می ریزیم و ظرف را در فر گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه می گذاریم تا گوشت مرغ کاملاً مغز پخت شده و پنیر پارمزان و پنیر موزارلا هم ذوب شده و برشته شوند.
حال بعد از زمان مقرر قالب را از فر بیرون آورده و کمی صبر می کنیم تا از حرارت آن کاسته شود، سپس گوشت مرغ پخته و برشته را در ظرف سرو گذاشته و همراه سیب زمینی سرخ کردنی و سبزیجات معطر و نان و یا پلو مورد نظر در کنار خانواده محترم به عنوان وعده غذایی عالی و خوشمزه میل کنید و لذت ببرید.
نوش جان ...

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی