[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۷۹
  • دوره جدید

چشم های خود را با این خوراکی ها تیز کنید، روزنامه شیراز نوین


 برای کسانی که مدت زیادی را پشت رایانه می گذرانند، پزشک توصیه می کند که مرتباً چشمک بزنند، هر دو تا سه ساعت بعد و در حین کار شدید بینایی سطح چشم را با قطره مرطوب کنند.این به شما کمک می کند حداقل از یکی از عوامل خطر قرمزی چشم که معمولاً به دلیل اختلال در عملکرد غشاهای مخاطی ایجاد می شود، جلوگیری شود.
 به گزارش فرادید؛ هویج، سبزیجات چلیپایی، انواع توت ها به حفظ فرآیند های متابولیکی در رگ های چشم کمک می کنند.باید به سطح گلوکز خون توجه ویژه ای شود، زیرا قند زیاد منجر به زوال تدریجی بینایی می شود.
در این گزارش آمده است: «برای حفظ فرآیند های متابولیکی در چشم، بدن ما به هویج و سبزیجات چلیپایی، به عنوان مثال، کلم بروکلی یا گل کلم نیاز دارد. به طور طبیعی در رژیم غذایی باید میوه ها و توت ها وجود داشته باشد مثل بلوبری. چربی های اشباع نشده نیز لازم است».

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی