[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۵۷
  • دوره جدید

تهیه «لازانیا گوشت و قارچ» مرحله به مرحله، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
لازانیا:یک بسته
گوشت چرخ کرده :300 گرم
پنیر پیتزا موزارلا و کمی هم پنیر پارمزان:250 گرم رنده شده
پیاز:1 عدد متوسط
سیر:2 حبه
فلفل دلمه ای:1 عدد
قارچ ورقه ای شده :300 گرم
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری پر
جعفری تازه ریز خرد شده:100 گرم
آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
مواد لازم برای سس سفید لازانیا:
شیر:2 پیمانه
آرد سفید:یک چهارم پیمانه
کره:3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان دلخواه

«لازانیا گوشت» از غذاهای لذیذ و خوشمزه ایست که می‌توان برای مهمانی ها آن را از قبل درست کرد و در یخچال قرار داد و روز مهمانی فقط در فر پخت.
طرز تهیه:
ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر را رنده کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید. در حین تفت دادن زرد چوبه را به سیر و پیاز تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از یک دقیقه تفت دادن زردچوبه، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
بعد از تغییر رنگ گوشت، رب را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.
سپس به اندازه یک لیوان آب، داخل مایه گوشت بریزید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت مواد بپزند.
همزمان با پختن مایه گوشت داخل قابلمه ای از نصف بیشتر آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
بعد از یک ربع که مواد گوشت پخته شدند و آب آن کمتر شد،قارچ های خرد شده را به همراه جعفری تازه، آویشن، نمک و فلفل به مایه گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
مجدداً در ظرف را ببندید و بگذارید تا 10 الی 15 دقیقه دیگر همه مواد با هم پخته شوند و کاملاً آب آن بخار شود. بعد حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا مایه گوشت کمی خنک تر شود.
وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد مقداری نمک و 2 قاشق روغن داخل آب بریزید و بعد لازانیاها را تک تک داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا در آب درحال جوش به مدت 6 تا 8 دقیقه بجوشند.
بعد از اینکه لازانیاها نرم شدند زیر آب سرد آبکش کنید.
در مرحله بعد سس سفید لازانیا را آماده می‌کنیم و برای این کار داخل قابلمه کوچکی 3 تا 4 قاشق کره می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کره آب شود.
شیر و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود، بعد آن را کم کم داخل قابلمه کره می‌ریزیم و حرارت را ملایم می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم.
وقتی غلظت سس مناسب شد، کمی به آن فلفل قرمز و نمک اضافه کنید.
فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر یا قالب پیرکس را با روغن چرب کنید و کمی هم آرد بپاشید تا لازانیاها به کف ظرف نچسبند.
سپس کف ظرف را با ورقه های لازانیا بپوشانید.روی ورقه های لازانیا، یک لایه مایه گوشت بریزید و روی مایه گوشت یک لایه پنیر پیتزا و کمی سس.
به همین شکل این لایه ها را ادامه دهید تا لایه آخر که روی ورقه‌های لازانیا را کاملاً با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید.
برای تزیین هم می‌توانید کمی سس قرمز روی پنیر بریزید.
ظرف لازانیا را داخل فر قرار می‌دهیم تا 30 دقیقه بماند و پخته شود.
نکات تکمیلی 
لازانیا گوشت جزو لازانیا و سوفله می‌باشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه می‌باشد.
لازانیا گوشت را می توانید در وعده ناهار و شام  سرو کنید .

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی