طرز تهیه شیرینی سوئدی، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 4نفر
آرد شیرینی: 3 و یک دوم پیمانه
مخمر خشک: 1 و یک دوم قاشق چایخوری
مارگارین: یک سوم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد (برای خمیر)
تخم مرغ: 1 عدد (برای رومال)
وانیل خالص: یک هشتم قاشق چایخوری
پودر زعفران: یک چهارم قاشق چایخوری
کشمش پلویی: به مقدار لازم
شیرینیهای سوئدی جزء خوشمزهترین شیرینیها هستند و تنوع بسیار دارند. اگر شما از جمله افرادی هستید که علاقه دارند شیرینی خانگی درست کنند، پیشنهاد میکنیم حتماً نوعی از شیرینی سوئدی را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
در این نوشته میخواهیم نوعی شیرینی سوئدی خوشمزه (saint lucia) که با مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه میشود به شما آموزش دهیم که بسیار مناسب پذیرایی است. این شیرینی سوئدی مجلسی شباهتی به شیرینیهای انگشتی سنتی خودمان ندارد؛ اما میتواند گزینه مناسبی برای عید نوروز هم باشد، چراکه میتوان به عنوان شیرینی مدرن سر میز پذیرایی قرار داد.
خوب میدانیم که تهیه شیرینی در منزل بسیار سالم و مقرون به صرفه است و با به دست آوردن کمی تجربه، میتوانید شیرینیهایی با طعمهای متفاوت و خاص تهیه کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتان لذت کافی ببرید.
طرز تهیه
مرحله اول
شیر را گرم کنید زعفران و کره را اضافه کنید تا کره ذوب شود. به محض جوش آمدن از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
اجازه دهید شیر ولرم شود (دست را نسوزاند) و بعد مایه خمیر، نمک و شکر را اضافه کنید تا زمانی که مخمر به عمل بیاید (زمانی که روی مخمر حباب ایجار شد نشانه عمل آمدنش است).
مرحله سوم
تخم مرغ زده شده را به مایه قبل اضافه نمایید.
مرحله چهارم
نیمی از آرد الک شده را یکدفعه اضافه و مخلوط کنید و بعد باقی آرد را به تدریج اضافه کنید تا زمانی که به دست نچسبد. (اگر خمیر کمی چسبنده بود، پس از استراحت و عمل آمدن خمیر این مشکل رفع خواهد شد)
مرحله پنجم
خمیر شیرینی سوئدی را در ظرف مناسب فلزی یا بلوری قرار دهید (پلاستیکی مناسب نیست) و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. (حدود دو ساعت زمان نیاز است)
مرحله ششم
پس از عمل آمدن، گلولههای کوچک از خمیر درست کنید و آن را به شکل میله ای باز کنید.
مرحله هفتم
خمیر باز شده را مانند آنچه در تصویر میبینید فرم دهید و در سینی فر بچینید.
مرحله هشتم
در دو سمت شیرینی سوئدی یک عدد کشمش قرار دهید و تخممرغ زده شده را به وسیله برس روی خمیر بمالید.
مرحله نهم
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه قرار دهید تا زمانی که شیرینی سوئدی بپزد و روی آن طلایی شود.
مرحله دهم
پس از پخت، شیرینی را خارج کنید و بعد از خنک شدن در ظرف مناسب بچینید.
نکات کلیدی
* مواد یخچالی را برای تهیه شیرینی، نیم ساعت قبل از استفاده خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
* اگر شیرینی را برای طولانی مدت میخواهید نگهداری کنید، آن را در طرف دردار مناسب قرار دهید و با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید (شیرینیهای خشک بدون تزیین را میتوان یک ماه در فریزر نگهداری کرد.)
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین