[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۱۴
  • دوره جدید

این تغییر پوست از عوارض مصرف زیاد سبزیجاته!، روزنامه شیراز نوین

پزشکان با تحقیقات روشی ساده برای تشخیص میزان نیاز بدن به سبزیجات یا مصرف زیاد سبزیجات را با تغییر رنگ پوست کشف کرده اند.
به گزارش نمناک، یک روش عجیب و غریب وجود دارد که پزشکان می‌توانند به وسیله آن،نیاز به مصرف بیشتر سبزیجات را تخمین بزنند، به نظر می رسد که یک روش واقعاً ساده برای پزشکان وجود دارد که تشخیص دهند آیا مردان جوان قفقاز مصرف سبزیجات کافی می کنند یا خیر که با رنگ پوستشان قابل تشخیص است.
رنگدانه های آلی به نام کاروتنوئیدهای موجود در انواع میوه‌ها و سبزیجات علت تغییر رنگ هستند، این مقدمه ای بود برای اعلام نتیجه تحقیقاتی در زمینه مصرف میوه و سبزی که در این بخش از سلامت نمناک بیان خواهیم کرد.
احتمالاً شما قدرت کاروتنوئیدها را در رنگ دیگر حیواناتی که آنها را می خورند و اغلب پرندگان دیده اید،خرچنگ‌ها و رنگ زرد آنها، کاردینالها (ماهی) و رنگ قرمز آنها و فلامینگوها و رنگ صورتی آنها، نتیجه کاروتنوئیدها هستند. بنابراین کاروتنوئیدها همچنین می توانند رنگدانه پوست انسان را تحت تأثیر قرار دهند.
*نیاز بدن به سبزیجات
مصرف بیش از حد کاروتن، می تواند لایه بیرونی پوست را تغییر دهد و به شکل زرد یا ظاهر نارنجی تبدیل کند. این موضوع، به عنوان کاروتنودرما شناخته شده است و شما باید به مدت طولانی غذاهای زیادی از کاروتنوئید مصرف کنید که بر طبق یک بررسی، بعد از 4-7 هفته، تغییرات ایجاد می‌شود.
*تشخیص تغییر رنگ پوست برای نیاز بدن به سبزیجات
اما صرف نظر از میزان سبزیجاتی که می خورید، تغییر رنگ قابل تشخیص در رنگ پوست، لزوماً با چشم قابل رؤیت نیست، اما از طریق طیف سنجی، قابل رؤیت است. این مطالعه بر مردان جوان قفقازی متمرکز بود، زیرا تغییرات رنگدانه در پوست روشن تر به راحتی تشخیص داده می‌شود و مردان جوان در استرالیا حداقل میوه و سبزیجات را می خورند. محققان، رنگ پوست 30 مرد قفقازی بین 18 تا 30 ساله را که در ساحل غربی استرالیا زندگی می‌کردند، بررسی کردند.
هدف از مطالعه، تعیین این بود که آیا مصرف میوه و سبزی، مصرف کاروتنوئید و رنگ پوست زرد در مردان جوان قفقاز با هم ارتباطی دارد، زیرا مردان استرالیایی معمولاً میوه ها و سبزیجات کمتری نسبت به زنان مصرف می کنند، به گفته متخصص تغذیه جورج بیکسلی از دانشگاه Curtin در استرالیا، ما توانستیم از طریق فرآیندی به نام اسپکتروسکوپ بازتابی (RS)، ارتباط بین رنگ و شدت نور منعکس کننده روی رنگدانه های پوست را اندازه گیری کنیم. طبق مطالعه ای که قبلاً روی بیش از 100 زن قفقازی در استرالیا منتشر شد نشان داد که زردی پوست، به علت افزایش مصرف میوه و سبزی است.
*مصرف میوه و سبزیجات
همانطور که محققان انتظار داشتند زردی بیشتر در پوست مربوط به رژیم غذایی با میوه ها و سبزیجات است، آنها دریافتند که پیشانی، کف دست و کف پا، بهترین روش برای ارزیابی است. قرار گرفتن در معرض نور می تواند با این سیستم اندازه گیری شود، چرا که نور UV کاروتنوئید در پوست را می‌شکند و آن را تبدیل به ملانین می‌کند که باعث ایجاد رنگ می شود.
*تشخیص میزان کاروتنوئید در بدن، از طریق لایه بیرونی پوست پیشانی قابل تشخیص است در حالی که ما می‌دانیم، پوست های تیره تر تحت تأثیر کاروتنودرما قرار دارند، تحقیقات بیشتری در میان سایر جمعیت ها و قومیت ها می تواند به درک ما از ارتباط بین کاروتنوئیدها و اثرات آن در تغییر رنگ پوست انسان کمک کند.
*رنگ میوه و سبزیجات
به گفته محققان، این مطالعه علمی می تواند به تشخیص مسایل مربوط به رژیم غذایی و ترویج غذای سالم کمک کند. دانشمند تغذیه کارین کلارک، از دانشگاه کورتین بیان می‌کند:تحقیقات ما می تواند نقش مهمی در شناسایی افرادی که میوه و سبزیجات کمتری مصرف دارند و در خطر ابتلا به بیماری های مزمن هستند کمک کند.
با انجام تحقیقات بیشتر در این ارتباط، این امکان فراهم می‌شود که قادر به پیش بینی میزان مصرف میوه و سبزی فرد از طریق رنگ پوست می‌شویم و البته با تکیه بر وعده غذایی آنها.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی