[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۱۱
  • دوره جدید

فلفل پلو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 2 نفر
برنج :2 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی :2 عدد
فیله مرغ :2 عدد
پیاز:1 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

«فلفل پلو» یک غذای رنگی و با ظاهری بسیار زیبا است که علاوه بر جذاب بودن بسیار خوشمزه و پرخاصیت است.
فلفل پلو در اصل مربوط به کشورهای آسیایی است و با مواد اولیه مختلفی طبخ می شود. این پلو در عین زیبایی ظاهری، بسیار خوشمزه و البته تا حدی هم تند است.
طرز تهیه:
ابتدا برنج را چند دست بشویید و بعد به همراه مقداری آب و نمک برای چند ساعت خیس کنید.
در مرحله بعد پیاز را پوست بکنید و بعد از شستن، نگینی ریز خرد کنید.فیله مرغ را هم به ابعاد کوچک خرد کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پیازها را داخل آن تفت دهید.
وقتی پیاز نرم و سبک شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها به مشام برسد.
بعد فیله مرغ خرد شده را داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
در این فاصله فلفل دلمه ای را پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید و بعد از تفت کامل مرغ به آن اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه ای ها باید کاملاً نرم شوند.
سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری ادویه به بقیه مواد بیفزایید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود.
بعد از آماده سازی مواد داخل برنج به سراغ آبکش کردن برنج خیس داده شده بروید.
برای این‌کار قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید.
وقتی آب به جوش آمد یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید تا نمک حل شود.
سپس برنج خیسانده شده را آبکش کنید و داخل آب در حال جوش بریزید و بگذارید تا چند دقیقه ای بجوشد و نیم پز شود.بعد برنج را آبکش کنید تا آب اضافه آن برود.
در ادامه قابلمه مورد نظرتان را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را کف قابلمه بچینید و بعد با کفگیر مقداری از برنج را روی ته دیگ بریزید، به طوری که ته دیگ پوشانده شود.
حالا مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای سرخ شده را روی برنج داخل قابلمه بریزید و روی آن مقدار دیگری از برنج را و این مراحل را تکرار کنید تا لایه آخر که برنج سفید باشد.
در نهایت مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید و بگذارید تا برنج حدود یک ساعت روی حرارت ملایم دم بکشد.
فلفل پلو را قبل از سرو داخل قابلمه مخلوط کنید و بعد در ظرف مورد نظرتان بکشید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی