[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۶۵
  • دوره جدید

املت اسفناج، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 3 نفر
کره 1 قاشق غذاخوری
اسفناج 1 پیمانه
تخم مرغ همزده 3 عدد
فلفل قرمز یا پاپریکا به مقدار دلخواه
نمک یک چهارم  قاشق چای خوری

طرز تهیه 
ساقه اسفناج ها را جدا کنید و برگ های آن را با دقت بشویید.سپس اسفناج ها را در آب نمک حدود  یک ربع  بجوشانید.بعد از این مدت اسفناج ها را از آب در بیاورید و روی صافی بریزید تا آب آن گرفته شود.کمی هم با دست روی آنها فشار دهید تا آب بیشتری خارج شود.
بعد با چاقو اسفناج ها را درشت خرد کنید.3 عدد تخم مرغ را هم بزنید و با اسفناج مخلوط کنید و مخلوط اسفناج و تخم مرغ را که با کمی فلفل قرمز و نمک مزدار کردید داخل تابه ای که با 1 قاشق غذا خوری کره داغ شده، بریزید.کمی که مواد خودش را گرفت با قاشق وسط املت را باز کنید تا تخم مرغ ها خودشان را  در قسمت وسط تابه جمع کنند و یک‌دست بپزند.
وقتی رنگ املت تغییر کرد و طلایی تیره شد از لبه آن را بگیرید و تا وسط تا کنید.املت اسفناج پخته شده را به صورت داغ میل کنید تا از دهن نیفتد.
نکات کلیدی
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 
25دقیقه
- زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه می‌باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی