[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۱۶
  • دوره جدید

دو پیازه میگو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4 نفر
میگو500 گرم 
پیاز2 عدد 
سیب زمینی2 عدد 
سیر5 حبه 
آبلیمو1 قاشق غذاخوری 
سس تارتار2 قاشق غذاخوری 
پیازنصف پیمانه آب گرفته شده 
سرکه1 قاشق مربا خوری 
سس فلفل1 قاشق مرباخوری 
دارچین به میزان کافی 
زنجبیل به میزان کافی 
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم 
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
دو پیازه میگو یکی از غذاهای خوشمزه جنوب کشورمان ایران است.  این غذا اصالتاً متعلق به بوشهر است. متأسفانه برخی از افراد به دلیل بو و ظاهر میگو این غذا را نمی پسندند. اما ما در اینجا یک روش مناسب را برای برطرف کردن این مشکل به شما آموزش می دهیم تا همه بتوانند این غذای معرکه را تهیه کنند. میگو غنی از فسفر و پروتئین می باشد. خوردن میگو این غذای دریایی برای رشد کودکان و کسانی که دچار مشکلات استخوانی و قلبی هستند بسیار مناسب است. خوراک دو پیازه میگو زمان زیادی برای پختن لازم ندارد. با ما برای پختن مرحله به مرحله این غذای لذیذ و پرخاصیت بوشهری همراه باشید.  
مرحله اول:
در مرحله اول تهیه دو پیازه میگو مواد اولیه را آماده کنید. میگوها را پاک کنید، بعد از اینکه به خوبی پاک کردید تمیز بشویید. آنها را در یک آبکش قرار دهید تا آب آن ها کاملاً گرفته شود. بعد از اینکه آب  میگوها کاملاً گرفته شد نوبت به گرفتن بوی آن می رسد. در این بخش یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید، مقداری آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید، سپس پیازی را به همراه چند حبه سیر پوست گرفته و بعد بشویید و به چهار قسمت برش دهید. پیاز و سیر را به همراه مقداری آبلیمو و چند برگ بو داخل قابلمه بریزید و سپس میگوها را اضافه کنید. بعد از مدت کمی میگو ها که چند جوش زدند و کمی تغییر رنگ دادند را از قابلمه خارج کنید. سعی کنید میگو را زود از قابلمه خارج کنید چون زیاد ماندن در قابلمه باعث سفت شدن بافت میگوها می شود.  
مرحله دوم:  
در مرحله دوم تهیه دو پیازه میگو،  بعد انجام این مراحل میگو را در آبکش قرار دهید تا آب آن ها گرفته شود. در این فاصله پیاز و سیر باقی مانده را پوست بگیرید و بشویید، سپس روی تخته به صورت نگینی خرد کنید. تابه ای را روی گاز بگذارید، مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید، داغ که شد پیاز و سیر که خرد کردید را اضافه کنید و تفت دهید. کمی که سبک و نرم شدند میگو را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید. بعد کمی که تفت دادید مقداری رب گوجه فرنگی  را به میگو بزنید و  تفت بدهید تا بوی خامی رب گرفته شود. مقداری آبلیمو به همراه کمی نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه و  زنجبیل را به تابه اضافه کنید و  با قاشق مواد را خوب هم زنید و مجدد همه را با هم تفت دهید. 
مرحله سوم :
در مرحله سوم تهیه دو پیازه میگو سیب زمینی ها را تمیز بشویید سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. در قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید، سیب زمینی ها را اضافه کنید و بگذارید نیم پز شوند. بعد از اینکه نیم پز شدند آنها را از صافی رد کنید تا آب آنها گرفته شود، سپس یک ماهیتابه را روی گاز با حرارت ملایم بگذارید، مقداری روغن در آن ریخته  و سیب زمینی ها را سرخ کنید. سیب زمینی های سرخ شده را به میگوها بیافزایید و مواد را هم زنید تا ترکیب شوند.  
مرحله چهارم:
در مرحله پایانی پخت دو پیازه میگو نوبت به آماده سازی سس این غذا می رسد. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و در کاسه ای بریزید، سپس سس تارتار، زعفران دم کرده، آبلیمو، سس فلفل، سس گوجه فرنگی و سرکه را نیز به آن اضافه کنید، این مواد را خوب با هم مخلوط کنید. این سس را به تابه میگو بیافزایید تا سس به خوبی به خورد میگوها و سیب زمینی برود.  این غذا را روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه  بگذارید تا به آرامی پخته شود. برای اینکه غذای خوشمزه‌تری داشته  باشید می توانید مقداری گشنیز تازه را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید. یا اینکه اگر مایل هستید می توانید کمی کشمش را در شیر جوش با مقدار کمی روغن سرخ کرده و به غذا بیافزایید. افزودن این مواد اجباری نیست. خوراک دو پیازه میگو  که آماده شد را در ظرفی مناسب ریخته و با نان یا برنج سرو کنید. کنار این غذا می توانید از ترشی بندری هم استفاده کنید؛ نوش جان. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی