[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۹۵
  • دوره جدید

کباب تابه ای مرغ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 5 نفر
ران و سینه مرغ 300 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای نصف 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق و پاپریکا به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

یکی از غذاهای محبوب بین ما ایرانی ها قطعاً انواع کباب و کوفته است مثل کباب بلغاری، جوجه حلزونی، کباب ترکی خانگی و غیره. ماده اصلی تشکیل دهنده بیشتر کباب ها گوشت قرمز و یا گوشت مرغ هست. در این مطلب من می خوام یه مدل کباب فوق العاده خوشمزه و در عین حال آسون با گوشت مرغ به نام کباب تابه ای مرغ رو بهتون آموزش بدم. باید اعتراف کنم که این کباب تابه ای به قدری لذیذ، نرم و خوش طعم هست که مطمئنم اگه یه بار امتحانش کنین عاشقش میشین و یه غذای ثابت تو برنامه تون میشه. پس دست به کار بشید و با روش ساده ای که بهتون آموزش میدم یه کباب تابه ای هیجان انگیز و مجلسی درست کنین و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرین.

طرز تهیه 
 مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها
برای درست کردن یک کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مجلسی، ابتدا در حدود 300 گرم گوشت ران و سینه مرغ را خوب تمیز کنید و پوست آن ها را نیز جدا کنید. سپس با استفاده از چرخ گوشت یا غذا ساز خوب گوشت مرغ را چرخ کنید.
سپس پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به خوبی آب آن را بگیرید و کناری بگذارید.
فلفل دلمه ای را هم می توانید همراه با مرغ چرخ کنید و هم می توانید به صورت ریز خرد کنید.
زعفران را نیز دم کنید.
سیرها را هم رنده کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد اولیه کباب تابه ای مرغ
در این مرحله در یک کاسه بزرگ گوشت مرغ چرخ کرده، پیاز رنده و آب گیری شده، فلفل دلمه ای ریز خرد شده، زعفران، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق، پاپریکا، آبلیمو، پودر سوخاری و کره آب شده را بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید.
مرحله سوم: استراحت دادن به مایه کباب
پس از مخلوط کردن مواد اولیه روی کاسه را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
مرحله چهارم: قالب زدن کباب تابه ای مرغ
حالا کف یک ماهیتابه دو طرفه را با استفاده از قلم مو چرب کنید.
سپس مایه کباب  را کف ماهیتابه پهن کنید.
حالا به کمک یک کفگیر یا چاقو به صورت طولی برش هایی روی کباب بزنید. هم چنین به صورت عرضی هم شیارهایی را روی کباب‌ها ایجاد کنید.
 مرحله پنجم: پخت کباب تابه ای مرغ
حالا ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید و درب ماهیتابه را ببندید تا کباب تابه ای  آب بیندازد. سپس شعله گاز را ملایم کنید و درب ماهیتابه را باز کنید و اجازه دهید تا یک طرف کباب ها سرخ شوند. سپس کباب ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شوند.نوش جان

نکات کلیدی 
- توجه داشته باشید اگر فقط از گوشت سینه مرغ استفاده کنید موجب سفت شدن کباب تابه ای می شود، بنابراین بهتر است گوشت ران هم با آن ترکیب کنید و چربی گوشت را هم نگیرید تا کباب نرم و لطیفی داشته باشید.
- کباب تابه ای مرغ معمولاً با پلوی ساده یا پلوی زعفرانی سرو می شود.
- به جای پودر سوخاری از پودر نان باگت هم می توانید استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی