[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۹۵
  • دوره جدید

نگهداری باقی‌مانده غذاها به روش سالم، روزنامه شیراز نوین

گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلف مقداری از غذاها باقی بماند، باقی مانده هر نوع غذا را چگونه نگهداری کنیم؟ بهترین روش برای نگهداری غذاها چیست؟
به گزارش نمناک، به نظر شما بهترین راه برای ذخیره غذای باقی‌مانده چیست؟ آیا بهتر است که آن ها را داخل یخچال بگذاریم یا فریز کنیم؟ یا این مواد را داخل فویل آلومینیومی بپیچیم و داخل کیسه های پلاستیکی قرار دهیم؟ در این قسمت از سبک زندگی و خانه داری نمناک قصد داریم که راهکارهای مختلف برای ذخیره غذاهای باقی‌مانده را برای هر نوع ماده غذایی به شما آموزش دهیم تا دیگر به مشکل بر نخورید.
نان ها
خوشبختانه نان های مختلف از جمله نان تست را می توانید داخل جعبه های نان نگهداری کنید. این جعبه ها هیچ منفذی برای هوا ندارند و نان داخل آن ها می تواند تا 5 الی 7 روز دوام بیاورد. البته تازگی نان بعد از 2 الی 3 روز از بین می رود. اگر این نان را داخل فریزر هم قرار دهید، مدت زمان سالم ماندن آن به شش ماه هم می رسد. به شرطی که از فویل های آلومینیومی بدون منفذ استفاده کنید.
کیک
کیک هایی که از میوه های تازه تهیه شده اند، در دمای اتاق تازه‌تر باقی می مانند. می توانید مقداری از کیک باقی مانده را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. در چنین حالتی این کیک ها 3 الی 4 روز دوام می آورند. البته قرار دادن کیک داخل یخچال باعث می‌شود که بعد از دو روز کیفیتش کاهش پیدا کند.
پنیر
هر زمان که در پنیر را باز می کنید، بهتر است که دیگر پنیر باقی‌مانده را داخل کیسه پلاستیکی مخصوص خودش قرار دهید یا وارد یک ظرف در بسته جدید کنید. پنیرهای نرم با چنین مراقبتی، حدوداً یک هفته دوام می آورند اما پنیرهای سفت 3 یا 4 هفته دوام خواهند آورد.
مرغ
اگر می خواهید باقی‌مانده فرآورده های گوشتی مثل گوشت مرغ را داخل یخچال نگهداری کنید، این ماده غذایی 3 الی 4 روز دوام می آورد. بهتر است که گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و هنگامی که هنوز حرارت دارد، آن را داخل یخچال قرار ندهید. فریزر هم مدت زمان سالم ماندن این ماده غذایی را افزایش می‌دهد.
غذاهای دریایی
غذاهای دریایی به سرعت کیفیت خود را از دست می دهند، بنابراین پیشنهاد می کنیم که آن ها را به مقدار کم درست کنید تا مجبور نشوید باقی‌مانده آن را داخل یخچال نگه دارید اما اگر مجبور به انجام این کار شدید، آن ها را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید اما بدانید که این غذاها داخل یخچال بیشتر از 3 الی 4 روز دوام نمی آورند.
تخم مرغ پخته
بهترین راه برای ذخیره تخم مرغ پخته، نگهداری آن ها داخل ظرف های دربسته است. تخم مرغ پخته به راحتی بو را از مواد غذایی دیگر داخل یخچال به خود جذب می کند. بهتر است آن‌ها را داخل کیسه های پلاستیکی یا ظرف در بسته قرار دهید. اگر هنوز پوست تخم مرغ را برنداشته اید، می توانید آن را داخل آب سرد بگذارید و هر روز آب آن را عوض کنید.
سس
فریزر برای نگه داشتن باقی مانده سس گزینه بسیار مناسبی است. بستگی دارد که می خواهید سس را در چند روز آینده چگونه استفاده کنید اما در هر صورت فریز کردن هم گزینه مناسبی محسوب می شود. کافی است که چند عدد قالب یخ داخل این سس ها بیندازید.
پاستا
بهترین راه برای ذخیره پاستا این است که اولاً هیچ سسی روی آن نریخته باشید. مراقب باشید که پاستا خیلی زود خراب می‌شود. می توانید آن را به مدت سه روز داخل یخچال نگه دارید؛ به شرطی که آن را داخل ظرف دربسته قرار دهید.
پیتزا
زمانی که صحبت از ذخیره پیتزا می شود، انتخاب زیادی ندارید. پیتزا را می توانید داخل فویل آلومینیومی محکم بپیچید. به شرطی که هیچ سسی روی آن وجود نداشته باشد. همچنین می‌توانید تکه های پیتزا را داخل یک ظرف دربسته نگه دارید که در این صورت 3 الی 4 روز سالم باقی می ماند.
برنج پخته شده
برنج از جمله مواد غذایی است که باید بیشتر به آن دقت کنید. اگر برنج مدت زمان زیادی داخل دمای اتاق بماند، باکتری در عرض دو ساعت وارد آن می شود. پس بهتر است آن را داخل ظرف در بسته بریزید تا بتواند 3 یا 4 روز داخل یخچال دوام بیاورد.
سالاد
بهتر است که باقی مانده سالاد را نگه ندارید زیرا سالاد خیلی زود اسیدی می شود و کاهوها پژمرده می گردند اما اگر اصرار به انجام این کار دارید، حتماً آن ها را داخل یک ظرف در بسته بدون هیچ منفذی قرار دهید.
سوپ
سوپ ها همیشه روز بعد طعم بهتری پیدا می کنند. سوپ ها را می توانید به مدت 3 الی 4 روز داخل یخچال در یک ظرف در بسته قرار دهید یا آن ها را به مدت 4 الی 6 ماه فریز کنید. فقط کافی است که ظرف در بسته شما هیچ راه عبور هوایی نداشته باشد.
نکات مهم نگهداری باقی‌مانده غذاها
غذا را بعد از خنک شدن سریعاً داخل ظرف مخصوص و سپس یخچال قرار دهید و اجازه ندهید که در فضای باز بماند.
سعی کنید مواد غذایی را داخل ظروف کوچک تر بریزید تا فضای یخچال را اشغال نکند.
مراقب باشید که فضای داخل یخچال بیش از حد شلوغ نباشد تا جریان هوا به خوبی در آن حرکت کند.
تمام مواد باقی مانده داخل یخچال را بعد از 3 الی 4 روز مصرف کنید.
مواد باقی‌مانده را بعد از خارج کردن از یخچال در دمای 165 درجه فارنهایت گرم کنید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی