[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۵۷
  • دوره جدید

بخشدار جویم: مشکلات نانوایی‌های جویم بررسی شد، روزنامه شیراز نوین


 آرزو جهان‌پیما- گروه شهرستان‌ها- جویم
جلسه بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات نانوایی‌های جویم به ریاست «داود شفیعی» بخشدار و با حضور نماینده شورای اسلامی شهر، کارشناس بهداشت محیط مرکز سلامت و نانوایان در سالن جلسات بخشداری جویم برگزار شد.
بخشدار جویم با اشاره به اینکه نان یکی از اقلام مهم در زندگی مردم است، تصریح نمود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و گرانی برخی از اقلام خوراکی، تقاضای مردم جهت خرید نان افزایش یافته و همین امر باعث شده تا حساسیت بالایی نسبت به این موضوع پیدا شود؛ از جمله ساعات کاری نانوایی‌ها که بایستی با مدیریت زمان بندی توسط مسئولان نانوایی‌ها این مشکل برطرف شود اما در زمینه کمیت و کیفیت نان تاکنون گلایه ای صورت نگرفته است.
غلامحسین جعفری نماینده شورای اسلامی شهر نیز، مشکل اصلی شهروندان را در این خصوص ساعات کاری نانوایان عنوان نمود.
در ادامه بهمن جعفرزاده کارشناس بهداشت محیط مرکز سلامت جویم نیز با اشاره به اینکه نانوایی‌ها در طبقه بندی وزارت بهداشت جزء مشاغل حساس محسوب می‌شوند، افزود: کمیته نظارتی شهرستان به صورت ماهیانه نظارت دارند، اما خوشبختانه در نانوایی‌های جویم هیچ مورد خاصی در زمینه عدم رعایت بهداشت نان مشاهده نشده و موضوع دیگر اینکه کارت‌های سلامت نانوایی‌ها به دفاتر پیشخوان واگذار شده که به صورت الکترونیکی صادر می‌گردد و کارت‌های دستی وجاهت قانونی ندارد و موضوع مهمی که بایستی مد نظر قرار گیرد این است که باید از ورود افراد متفرقه به محیط داخلی نانوایی‌ها جلوگیری شود. در ادامه، نانوایان مشکلات این صنف را مواردی از قبیل محدودیت سهمیه آرد، تقاضای بالای مردم جهت خرید نان با توجه به شرایط اقتصادی و همچنین مشکل دستگاه‌های با حرارت مستقیم و غیرمستقیم عنوان نمودند؛ چرا که از نظر آنان کمبود سهمیه آرد،  پخت نان در روز را ندارد و همین امر علت تعطیلی نانوایی‌ها زودتر از ساعت مقرر می‌باشد.
در خصوص مشکل دستگاه‌های حرارتی مستقیم و غیرمستقیم نیز که یکی از موارد این جلسه بود، مسئولان نانوایی‌ها خواستار پیگیری این موضوع شدند و به گفته آنان قیمت دستگاه‌های غیرمستقیم دوبرابر دستگاه‌های مستقیم می‌باشد و کیفیت نان را پایین می‌آورد و سالیانه به جهت خراب شدن کوره‌های آن هزینه‌های گزافی به دنبال دارد که چندین بار در این خصوص به شورای آرد و نان اعتراض وارد شده و متأسفانه پاسخ گو نیستند و فقط در لارستان این مشکل وجود دارد و به جز جویم دیگر بخش‌ها نیز به این مسئله معترض می‌باشند. 
در پایان، بخشدار جویم با توجه به مشکلات عنوان شده، اظهار داشت: سهمیه آرد بر اساس شاخص تهیه می‌شود و طبق مصرف روزانه خانوارهاست و همچنین دلیل استفاده از دستگاه‌های غیرمستقیم دو مقوله سلامتی مردم و خسارت‌های وارده به نانوایی‌هاست ولی باز هم ما به عنوان مسئول و وظیفه ذاتی خود این موارد را مصوب خواهیم نمود و مسئله اصلی که اکنون بایستی مد نظر قرار گیرد برنامه ریزی و مدیریت زمان بندی نانوایی‌ها می‌باشد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی