کباب تابهای بوقلمون ، روزنامه شیراز نوین
کباب تابهای بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه بینالمللی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت بوقلمون:۵۰۰ گرم
پیاز:۳ عدد
فلفل دلمهای:۱ عدد
پودرتخم گشنیز:۱ قاشق چایخوری
پودرسیر:۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی
زردچوبه و روغن:به مقدار کافی
کره و زعفران دم کرده:به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کباب تابهای بوقلمون خوشمزه ابتدا گوشت بوقلمون را درون چرخ گوشت یا میکسر میریزیم و چرخ میکنیم، سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب میریزیم. در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز رنده شده را به خوبی فشارمیدهیم و آب اضافیاش را به طور کامل میگیریم. در ادامه فلفل دلمهای را نیز با رنده ریز رنده میکنیم و پس از گرفتن آب اضافیاش به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا پودر سیر را به همراه پودر تخم گشنیز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا بافتشان یکدست شود. در ادامه مواد را ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرارمیدهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج میکنیم و یک تابه مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله پنجم
حالا تابه را با کمی روغن چرب میکنیم، سپس مایه کباب را به صورت یکدست در کف تابه پهن میکنیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرارمیدهیم تا یک سمت کباب سرخ شود، سپس آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود.
مرحله ششم
در صورت تمایل میتوانیم مایه کباب را به صورت تکههای کوچک، مانند کتلت نیز درست کنیم. در نهایت پس از این که کباب به طور کامل سرخ شد، آن را درون ظرف مورد نظرمان میکشیم و به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین