[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۸۶
  • دوره جدید

ژله سفید، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 8 نفر
ژله آلوئه ورا 2 بسته
شیر 1 و یک دوم پیمانه
آب جوش 2 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

ژله سفید یکی از انواع دسرهایی است که می‌توانید برای زینت بخشیدن به سفره‌های خودتان از آن استفاده کنید. ژله ها از پرطرفدارترین دسرها می‌باشند و معمولاً تعداد افراد کمی هستند که این دسر را دوست نداشته باشند. ترکیب ژله‌های رنگی و سفید واقعاً فوق‌العاده هستند، اما معنی‌اش این نیست که ژله سفید را نمی‌شود به تنهایی سرو کرد؛ برعکس این رنگ هم جذابیت‌های خاص خودش را دارد و می‌تواند در مناسبت‌های خاص استفاده شود. 
ژله‌ها را می‌شود به شکل‌های مختلفی آماده کرد، مثل ژله ولنتاین، ژله قلب سورپرایز و … که شاید درست کردنشان کمی سخت باشد، دسرها هم دنیایی از تنوع هستند مثل دسر رومانوف، دسر پسته ای، پاناکوتای انبه و خیلی از موارد دیگه؛ اما هیچ‌کس نمی‌تواند منکر این باشد که زیبایی در سادگی نهفته است. یکی از مشکلاتی که در مورد ژله با شیر شنیده می‌شود بریدن شیر هست، ما در این دستور سعی داریم تا حد امکان این مشکل را حل کنیم، پس با ما همراه باشید. 
شاید با خودتان فکر کنید که آیا ژله اصلاً خاصیتی دارد یا نه؟ در پاسخ باید گفت؛ بله ژله دارای خواص بسیاری است و می‌تواند نقش مهمی درسلامتی شما داشته باشد. ماده اصلی تشکیل دهنده ژله، ژلاتین هست که سرشار از پروتئین بوده و مصرف آن نقش زیادی در استخوان دارد.

طرز تهیه
1- ابتدا داخل یک کاسه، ژله آلوئه‌ورا و شکر را بریزید و دو پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا کاملاً حل شود. برای اینکه ذرات ژله بهتر حل شود، کاسه را روی بخار کتری گذاشته تا به اصطلاح بن‌ماری شده و یک ژله شفاف و صاف داشته باشید.
2- پس از حل شدن کامل ژله آن را در دمای محیط قرار داده تا کاملاً سرد شود. همزمان شیر را نیز کنار آن قرار داده تا هردوی آن‌ها هم‌دما شوند. اگر دماسنج آشپزی در دسترستان است دمای آن‌ها را اندازه بگیرید، اگر نه که با انگشت امتحان کنید و اگر به نظرتان شیر و ژله هم‌دما بودند، شیر را به ژله اضافه کنید. ژله را 30 ثانیه با همزن برقی و یا ‌یک دقیقه با همزن دستی خیلی سریع هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
3- در این مرحله ژله سفید را از یک الک یا صافی رد کنید تا ذرات معلق شیر از مایع جدا شده و کاملاً یک‌دست شود. اکنون مایع ژله را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد. پس از آماده شدن روی آن را با ترایفل رنگی، سیروپ یا هر ماده دیگر تزیین کنید تا ظاهر آن زیباتر شود.

نکات کلیدی 
- اگر می‌خواهید ژله سفید یا هر ژله دیگری که درست می کنید زودتر ببندد، یک قاشق شکر نیز با پودر ژله در آب جوش حل کنید.
- اگر عجله دارید و می‌خواهید ژله شما زود آماده شود می‌توانید ابتدا قالب ژله را 10 دقیقه در فریزر قرار داده و سپس آن را داخل یخچال بگذارید. 
- اگر بخواهید ژله را قالبی در بیاورید می‌توانید با مقداری روغن قالب را چرب کرده تا ژله به راحتی از قالب جدا شود.
- می‌توانید ژله سفید را با استفاده از شیر بادام تهیه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی