[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۵۹
  • دوره جدید

طرز تهیه کراسینی، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر: 2 الی 3 حبه
بادمجان: 1 عدد خرد شده
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
نان باگت: 1 عدد
سرکه بالزامیک: به مقدار لازم
ریحان خرد شده: چند برگ

اگر به دنبال یک دستور‌العمل فوق‌العاده ساده هستید که بتوانید آن را با عجله تهیه کنید، این پیش غذا مناسب شماست. کراسینی در واقع پیش غذایی نیست که به طور پیش فرض با مواد اولیه ثابت و مشخصی درست شود.  کراسینی یا بروشتا این یک نان ایتالیایی است که غالباً با روغن زیتون یا سیر رومال شده و داخل فر پخته و برشته می‌شود. بعد از این که نان‌ها برشته شدند، روی آن‌ها را می‌شود با مواد اولیه مختلفی پر کرد. انتخاب مواد اولیه برای طرز تهیه کراسینی بسیار سلیقه‌ای است و می‌شود آن را با گوجه فرنگی، بادمجان، پنیر و … درست کرد. در این مطلب طرز تهیه ۲ نوع از پرطرفدارترین آن‌ها را به‌ شما آموزش می‌دهیم. روش اول طرز تهیه کراسینی بادمجان هست که با مواد اولیه ساده‌ای درست می‌شود. روش دوم که پیش غذایی سبک‌تر و آسان‌تر هست، طرز تهیه کراسینی گوجه فرنگی هست که می‌شود آن را به عنوان میان وعده هم سرو کرد. شما می‌‎‌توانید طرز تهیه کراسینی را یاد بگیرید، آن را با مواد اولیه  مختلف درست کرده و یک سینی فینگر فود خوشمزه با طعم‌های متنوع درست کنید. کراسینی می‌‎‌تواند یک میان وعده سالم باشد که احساس سیر شدن را برای شما ایجاد نمی‌کند. تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 طرز تهیه 
 روش اول: طرز تهیه کراسینی بادمجان
۱- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط و کم قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و پیاز را داخل تابه ریخته و 5 تا 6 دقیقه آن را تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم و طلایی شود. حدود 10 دقیقه برای این کار کافی است. سپس آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
۲- تابه را بشویید و آن را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کمی‌‎‌گرم شود. یک لایه از بادمجان‌هایی را که از قبل به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌اید داخل تابه بچینید تا با روغن زیتون کمی‌‎‌سرخ شوند. آن‌ها را مرتب زیر و رو کنید تا زمانی که نرم و یکدست و قهوه‌ای شوند. برای این کار 5 تا 10 دقیقه زمان کافی است. بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. روی بادمجان‌ها کمی ‌‎‌نمک و فلفل بپاشید تا مزه‌دار شوند.
۳- مجدداً تابه را تمیز کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا گوجه فرنگی نرم شود و شکل خود را از دست ندهد. در این حالت مقدار زیادی از آب گوجه فرنگی بخار می‌‎‌شود.
۴- در یک کاسه بزرگ، بادمجان، مخلوط پیاز و گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید. به آرامی ‌‎‌هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در صورت تمایل مجدداً کمی ‌‎‌نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و آن‌ها را مزه‌دار کنید.
۵- برای سرو ، روی نان تست حلقه حلقه شده کمی‌‎‌روغن زیتون بمالید، آن‌ها را داخل فر قرار دهید تا کاملاً برشته شوند. سپس روی آن چند قطره سرکه بالزامیک اسپری کنید و ریحان خرد شده بپاشید. موادی را که از قبل آماده کرده‌اید روی نان‌ها ریخته و نوش جان کنید.

 روش دوم: طرز تهیه کراسینی گوجه فرنگی
باگت فرانسوی: ۱ عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: 4 حبه
گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
پیاز سفید کوچک خرد شده: یک دوم
ریحان تازه خرد شده: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: یک چهارم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم

۱- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
۲- سیر خرد شده را در 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا معطر و طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید.
۳- گوجه فرنگی، پیاز و ریحان تازه را خرد کرده و در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط و ترکیب کنید. سیر تفت داده شده را با روغن زیتون اضافی داخل ظرف بریزید.
۴- آب لیمو را روی مخلوط سبزیجات فشرده و نمک و فلفل را برای مزه‌دار شدن آن اضافه کنید.
۵- همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن‌‌ها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
۶- 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون را با نمک و فلفل در یک کاسه کوچک بریزید.
۷- نان باگت را به اندازه‌های کوچک ببرید و آن‌ها را در روی سینی فر که از قبل آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید. برای مالیدن روغن زیتون چاشنی روی نان‌ها از قلم موی سیلیکونی استفاده کنید. سپس نان‌ها را به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن‌ها کمی ‌‎‌قهوه‌ای شوند، بپزید.
۸- روی هر برش باگت را با یک قاشق کراسینی گوجه فرنگی و مقداری پنیر پارمسان بپوشانید. آن را در ظرف مورد نظر سرو کرده و نوش جان کنید. 
 
 نکات کلیدی
 مالیدن روغن زیتون روی برش‌های باگت طعمی‌‎‌ متفاوت در طرز تهیه کراسینی ایجاد می‌‎‌کند. نه تنها مقدار زیادی به طعم و مزه آن اضافه می‌‎‌کند بلکه باعث ایجاد تردی خوبی در آن می‌‎‌شود که به جویده شدن آن کمک می‌‎‌کند. اگر برش‌های نان را بدون هیچ گونه آماده سازی بپزید، آن‌ها خرد می‌‎‌شوند.
 بهتر است کراسینی را به صورت تازه سرو کنید، چرا که وقتی آن را از فریزر خارج کنید دیگر کیفیت نخواهد داشت.
 به دلخواه می‌‎‌توانید مواد اولیه مختلفی از جمله زیتون خرد شده را به سایر مواد اضافه و یا جایگزین کنید.
 در طرز تهیه کراسینی می‌‎‌توانید از انواع پنیر از جمله پنیر پارمسان، پنیر موزارلا و حتی پنیر صبحانه استفاده کنید. پنیرها می‌‎‌توانند طعمی ‌‎‌بی‌نظیر به این پیش غذا و میان وعده بدهند. شما می‌‎‌توانید آن‌ها را با توجه به مواد اولیه کراسینی انتخاب و استفاده کنید. به عنوان مثال برای درست کردن کراسینی گوجه فرنگی، پنیر صبحانه و پارمسان و برای کراسینی بادمجان، پنیر موزارلا توصیه می‌‎‌شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی