[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۹۵
  • دوره جدید

توصیه‌های تغذیه‌ای ماه رمضان به نوجوانان، روزنامه شیراز نوین

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: نوجوانانی که سال نخست روزه‌داری را آغاز می‌کنند به علت گذراندن دوران رشد به توجهات بیشتری نیاز دارند.
به گزارش بهداشت نیوز، نسرین علیزاده درخصوص روزه‌داری در نوجوانان گفت: منابع خوب پروتئینی مانند انواع گوشت، ماهی، تخم‌مرغ و حبوبات باید در برنامه غذایی نوجوانان گنجانده شود.
وی رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی‌گروه‌های غذایی را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: والدین از دریافت کافی گروه شیر و لبنیات در دو وعده سحر و افطار در این افراد مطمئن شوند.
علیزاده عنوان داشت: از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم‌مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خون‌سازی نقش دارند، در ایام روزه‌داری به مقدار کافی مصرف شود.
وی تأکید کرد: از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب شود چون مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری آن‌ها را در طول روز کاهش می‌دهد.
علیزاده خاطرنشان کرد: نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع هله هوله‌ها و مواد غذایی کم ارزش دارند که فقط پرکننده معده هستند که به طورکلی و به‌خصوص در ایام روزه‌داری نباید مصرف شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی