[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۵۷
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک کشمشی، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 8 نفر
آرد برنج:2 پیمانه
شکر: سه‌چهارم پیمانه 
شیر: سه‌چهارم پیمانه 
شکر:1 پیمانه 
روغن مایع: نصف پیمانه 
تخم‌مرغ:4 عدد 
وانیل:1 قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر:2 قاشق غذاخوری سر پُر

 طرز تهیه
سلام به دوستان و همراهان همیشگی گل و عزیزم. زندگی کردن یعنی قدر لحظه لحظه با عزیزان بودن است. کیک ساده حالا از نوع کشمشی چیزی است که هر کدبانویی باید بلد باشد درست کند؛کیک شاید ساده باشد اما امان از روزی که فوت و فن کیک پختن رو بلد نباشید، آن جاست که می‌فهمید‌کیک ساده‌تان بد از آب در آمده است. حالا با این آموزش سعی بر آن دارم تا همه رازهای پخت کیک را به شما آموزش بدهم، آن هم در قالب کیک ساده کشمشی. پس با ما همراه بمانید. 
 مرحله اول:
به نان باگت نیاز داریم؛ در مرحله اول تهیه کیک ساده کشمشی و هر کیک دیگری تمامی‌مواد لازم ذکر شده را از قبل آماده کنید. شیر و تخم‌مرغ را حتماً باید یک ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاوریم تا به دمای محیط برسند. چون شیر و تخم‌مرغ سرد باعث می‌شود کیک پف لازم را نداشته باشد. در کل یک کیک خوب کیکی است که خوب پف کند. این اولین و مهمترین شاخصه برای تشخیص کیک است. الک کردن چند باره آرد از دیگر اقدامات مهمی ‌است که باید انجام بدهیم. حتماً بیکینگ پودر را با آردها قاطی کرده و بعد الک کنید. روغن و شکر کیک اگر زیاد از حد مشخص شده باشد مایه کیک در فر خیلی زود پف می‌کند و خیلی زود نشست می‌کند، پس این چیزی نیست که می‌خواهیم، در نتیجه شکر و روغن را به همان میزان جدا می‌کنیم. پس از انجام این کارها فر را در دمای بالا روشن می‌کنیم.
 مرحله دوم:
مرحله دوم تهیه و پخت کیک ساده کشمشی آماده کردن مایه کیک است. تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی در ظرف مناسب می‌شکنیم و هر کدام را حدود یک دقیقه با هم‌زن برقی در یک جهت خوب هم می‌زنیم. سپس وانیل را به تخم‌مرغ می‌افزاییم و بعد روغن و بعد شکر و هر کدام را هم خوب هم می‌زنیم و در آخر شیر را هم اضافه می‌کنیم. البته آخر همه افزودنی‌ها آرد و بیکینگ پودر و آن را در چندین مرحله به مایه اضافه می‌کنیم و با هم‌زن دستی در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم، توجه کنید زیاد هم نزنید تا اثر بیکینگ پودر از بین نرود. تا این جا کار تقریباً تمام هست، فقط نوبت به اضافه کردن کشمش هست. کشمش‌ها را در ظرفی گذاشته و  با دست کمی ‌آب روی آن می‌پاشیم و بعد کمی ‌آرد تا در قالب ته نشین نشود به مایه اضافه کرده و با قاشق در حد یک دور کشمش را هم مخلوط می‌کنیم، سپس می‌رویم برای مرحله  پخت.
 مرحله سوم:
مرحله سوم  تهیه و پخت کیک ساده کشمشی انتقال مایه کیک به قالب مورد نظرمان است. قالب را از قبل کامل چرب می‌کنیم و با الک روی آن آرد می‌پاشیم. این کار برای این است که کیک به‌راحتی از قالب جدا شود. بعد از انتقال مایه قالب را دو سه بار در فاصله دو سانتی از سطح صاف بلند کرده و ول می‌کنیم، این کار باعث می‌شود حباب‌های به وجود آمده در کیک از بین بروند و کیک یکدست پف کند، بعد در فر می‌گذاریم و در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد فقط گریل پایین رو روشن می‌کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان می‌دهیم. سعی کنید هنگام پخت درِ فر یا مایکروویو را باز نکنید چون حجم هوای سرد و گرمای فر تأثیر زیادی روی پف نکردن کیک دارد؛ بعد از زمان مورد نظر با چنگال تمیز و خشک کیک را چک می‌کنیم، اگر چنگال تمیز بود کیک پخته شده ولی اگر کمی ‌مایه به آن چسبیده باشد کیک هنوز آماده نشده، بعد از اطمینان از پخت گریل بالا را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود. وقتی کامل سرد شد می‌توانید با پودر قند یا سس‌های شکلاتی روی آن را تزئین کنید. این هم از کیک ساده کشمشی با تمام فوت و فن پخت کیک، امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد.
مواد این کیک مناسب برای هشت نفر و مدت پخت آن حدوداً یک ساعت است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی