[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۹۵
  • دوره جدید

پوست این میوه‌ها را دور نریزید، روزنامه شیراز نوین

نام تعدادی از میوه‌ها و سبزیجاتی در این مطلب آمده است که اگر بلافاصله پوست آن‌ها را جدا کرده و در سطل زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده‌اید.
به گزارش بهداشت نیوز، اگر بلافاصله قطعاتی از محصولات تازه کشاورزی را جدا کرده و در سطل زباله بیندازید، بسیاری از مواد مغذی قدرتمند این محصولات را از دست داده‌اید.
اینطور ثابت شده که پوست ۹ نوع میوه و غذای گیاهی را به هیچ وجه نباید دور بیندازید:
پوست مرکبات: برخی از مزایای تغذیه‌ای مرکبات در پوست آن‌ها نهفته است. هر دو قاشق چای‌خوری از پوست مرکبات، ۳ گرم فیبر دارد. همچنین ثابت شده که میزان ویتامین «ث» پوست مرکبات، ۵ برابر بیشتر از گوشت آن‌ها است. پوست مرکبات همچنین حاوی ویتامین‌ها و املاح معدنی از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات، ویتامین ب ۶، ویتامین ب ۵، ویتامین آ، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم است.
پوست موز: پوست موز حاوی تریپتوفان است که منجر به تقویت خلق و خوی و تقویت سیستم عصبی می‌شود.
پوست هندوانه: حاوی اسید سیترولین است که در بدن به آرژنین تبدیل می‌شود و به بهبود گردش خون، افزایش جریان خون، بهبود سلامت قلب، افزایش ایمنی بدن و کاهش خستگی عضلانی کمک می‌کند. علاوه بر این، پوست هندوانه حاوی ویتامین‌های ث و ب ۶ است.
ساقه‌های بروکلی: ساقه این سبزی حاوی سولفورفان است؛ یک آنتی‌اکسیدان فیتوشیمیایی که خواص ضدالتهابی دارد و از سلول‌ها در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و منجر به غیر فعال کردن سلول‌های سرطان‌زا می‌شود.
هسته آناناس: غنی از بروملین است و خواص ضد التهابی دارد. مصرف هسته آناناس منجر به کاهش ورم مفاصل شده و درد عضلانی را کم می‌کند. هسته آناناس حاوی خواص ضد التهابی نیز هست و اثرات بالقوه برای مبارزه با سرطان دارد.
پوسته پیاز: در پوسته کاغذی پیاز کروستین فراوانی وجود دارد؛ فلاونوئیدی که منجر به مبارزه با التهاب، کاهش فشار خون، جلوگیری از تشکیل پلاک در شریان‌ها و حفظ سلامت قلب می‌شود. پیاز سرخ حاوی کورستین بیشتری نسبت به پیاز زرد و سفید است.
برگ کرفس: برگ‌های این گیاه غنی از منیزیم، کلسیم و ویتامین «ث» هستند. شما می‌توانید برگ‌های کرفس را به سالاد به عنوان یک نوع سبزی اضافه کنید.
دانه‌های کدو تنبل: دانه‌‌های کدو یا همان تخم کدو را که همه می‌شناسیم، اما شاید از خواص جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و برای پوکی استخوان، پروستات، انگل ‌زدایی، کاهش کلسترول و پیشگیری از سرطان مفید است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی