[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۲۵
  • دوره جدید

هات داگ و سیب زمینی، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 3 نفر
هات داگ:۳ عدد
سیب‌زمینی:4 عدد متوسط
سس کچاپ: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
گوجه فرنگی:۳ عدد متوسط
کاهو:۱ عدد متوسط
خیارشور:۲۰۰ گرم

 طرز تهیه
هات داگ و سیب‌زمینی غذا‌ی بسیار راحت و سریعی است و خوشمزه است و بیشتر مردم دوست‌ دا‌رند و از خوردن این غذا لذت می‌برند. 
درست است که این غذا از نظر سلامت در دسته‌ غذا‌ها‌ی ناسالم قرار می‌گیرد ولی چند‌وقت یکبار خوردن این غذا مضر نیست و به شما لذت بیشتری می‌دهد، پس توصیه می‌کنم در مواقعی که نمی‌دانید چه غذایی درست کنید یا خیلی مشغله فکر‌ی و کار دار‌ید از این دستور پخت استفاده کنید و لذت ببر‌ید.
 مرحله اول:
در ابتدا سه تا هات‌داگ را بر‌می‌داریم و پوست‌‌شان را می‌کنیم و آن‌ها را به‌صورت مار پیچ برش می‌دهیم.
یکی از هات‌داگ‌ها را بر‌می‌داریم و با چاقو به صورت مار‌پیچ بزرگ برش می‌زنیم ولی جوری نباشد که هات داگ‌ها نصف شوند و سپس برش مار‌پیچ بزرگ دیگری را وسط برش قبلی‌مان می‌زنیم و اگر لازم بود برش بزرگ دیگری وسط این دو برش‌مان می‌زنیم.
 مرحله دوم:
چهار تا سیب‌زمینی‌ها‌یما‌ن را برمی‌داریم و با چاقو پوست آن‌ها را می‌گیریم و سپس سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم و در نهایت آن‌ها را به‌صورت خلال خرد می‌کنیم و درون سبد می‌ریزیم تا آب سیب‌زمینی‌ها گرفته شود.
 نکته: اگر سیب‌زمینی‌ها خیس باشند به کف ماهی‌تابه می‌چسبد.
 مرحله‌ سوم:
ماهی‌تابه‌ای را بر‌می‌داریم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود و سپس روغن را درون ماهی‌تابه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا روغن نیمه داغ شود و سپس به مقدار نصف قاشق نمک به روغن ا‌ضافه می‌کنیم  و آن را هم می‌زنیم (اضافه کردن نمک برای نچسبیدن سیب‌زمینی‌ها به ماهی‌تابه است.) و پس از آن سیب‌زمینی‌ها را به روغن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا روغن به همه جا‌ی سیب‌زمینی برسد و آنقدر هم‌ می‌زنیم تا روغن سیب‌زمینی‌ها به رنگ شفاف در‌آید، در این صورت سیب‌زمینی‌ها دیگر به کف ماهی‌تابه نمی‌چسبد. درِ ماهی‌تابه را می‌گذاریم‌.
 مرحله‌ چهارم:
پس از گذشت چند دقیقه که ماهی‌تابه صدای جیلیز جیلیز می‌دهد به این معنا‌ست که یک طرف سیب‌زمینی‌ها سرخ شده است و وقت بر‌گرداندن سیب‌زمینی‌ها‌ست، پس در این هنگام درِ ماهی‌تابه را بر‌داشته و سیب‌زمینی‌ها را هم می‌زنیم و مقداری فلفل به آن اضافه و صبر می‌کنیم تا طرف دیگر سیب‌زمینی‌ها سرخ شود.
 مرحله پنجم:
پس از سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها، آن‌ها را از روی حرارت بر‌داشته و در ماهی‌تابه دیگر مقداری روغن ریخته، صبر می‌کنیم تا داغ شود و هات داگ‌ها را درون ماهی‌تابه می‌اندازیم. (چون سریع هات‌داگ‌ها سرخ می‌شود آنجا می‌ایستیم و هات‌داگ‌ها را بر‌عکس می‌کنیم.) این کار را تا سرخ شدن کامل هات‌داگ‌ها ادامه می‌دهیم.
به این صورت هات‌داگ‌ها‌یمان سرخ می‌شود.
 مرحله‌ ششم:
پس از سرخ شدن هات‌داگ‌ها آن‌ها را از روی حرارت بر‌می‌داریم و سپس کاهو،گوجه‌فرنگی و خیار‌شورها را می‌شوییم و کاهوها را برگ برگ کرده و خرد‌شان می‌کنیم؛ پس از کاهو‌ها گوجه‌فرنگی و خیار‌شور‌ها را به صورت ساندویچی (یا همان عمودی) خرد می‌کنیم.
غذایما‌ن آماده است، اگر دوست دارید‌ می‌توانید روی هات‌داگ و سیب‌زمینی‌ها سس ریخته با نان باگت میل کنید.
نوش جان

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی