[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۲۹۲
  • دوره جدید

کوکی موز و کره بادام زمینی، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 4 نفر
کره بادام زمینی:20گرم 
موز:120 گرم 
بیسکوییت:20 عدد 
تخم‌مرغ:1 عدد 
آرد سفید: یک‌دوم پیمانه 
شکر: یک‌دوم پیمانه 
بیکینگ پودر:1 قاشق چای‌خوری 
وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

دوستان عزیز امروز در خدمتتان هستم با آموزش یک کلوچه خوشمزه و ساده خانگی که در عین حال که با ماده اولیه ساده و در دسترس درست می‌شود، فوق‌العاده مقوی و دلچسب هست.
در این نوع کوکی ما از دو نوع کره استفاده کردیم که کره نوع اول از کره بادام زمینی هست که مانند بعضی از کره‌های گیاهی خیلی انرژی‌زا می‌باشد. اگر ما در طول هفته حداقل یک بار در وعده‌های غذایی خود یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی استفاده کنیم 100 کالری انرژی دریافت کرده‌ایم و علاوه بر آن مقدار زیادی ویتامین، فیبر، پروتئین و مواد معدنی جذب بدن ما می‌شود که باعث می‌شود سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و در نتیجه بدن در برابر بسیاری از بیماری‌ها مقاوم باشد.
نوع دوم کره، از کره‌های معمولی که اکثر مواقع در وعده غذایی صبحانه از آن استفاده می‌کنیم که سعی کردیم این نوع کره را نیز از کره‌های گیاهی انتخاب کنیم که هم سالم‌تر هست و هم در طعم عالی کوکی موز تأثیر زیادی دارد.

 طرز تهیه
  مرحله اول:
ابتدا بیسکوییت‌ها را باید خرد کنیم، این کار را هم می‌توانید با غذاساز انجام دهید و هم می‌توانید بیسکوییت‌ها را در داخل نایلون تمیزی بریزید و درب آن بسته سپس با گوشت‌کوب له کنید.
  مرحله دوم:
 پوست موزها را جدا کرده و آن‌ها را رنده می‌کنیم. بعد پوره شده بیسکوییت‌ها را با موزهای رنده شده را در داخل مخلوط کن یا غذاساز می‌ریزیم تا خوب با هم مخلوط بشوند. حال این مواد مخلوطی آماده را کنار می‌گذاریم.
  مرحله سوم:
در داخل ظرف دیگری تخم‌مرغ را شکسته و خوب با همزن دستی یا همزن برقی هم می‌زنیم به طوری که سفیده و زرده تخم‌مرغ با هم ترکیب شوند. بعد کره بادام زمینی را به همراه کره معمولی به مایه تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. با همزن برقی مواد را 2 الی 3 دقیقه خوب هم می‌زنیم. حال شکر را اضافه می‌کنیم، باید با دور کند همزن برقی به قدری مواد را هم بزنیم تا کاملاً شکر در مواد مخلوطی حل شود.
  مرحله چهارم:
 در این مرحله در ظرف جداگانه‌ای آرد سفید همراه با وانیل و بیکینگ پودر را چند بار با الک ریز، الک می‌کنیم تا ضمن این که هم مواد با هم مخلوط شوند و هم از خالص بودن مواد مطمئن شویم. بعد مواد مخلوطی آرد را به مواد ترکیبی مرحله سوم اضافه کرده و با کمک لیسک مواد را چند بار زیر و رو کرده و هم می‌زنیم تا در پایان مایه کوکی با موز و کره بادام زمینی حاصل ‌شود.
  مرحله پنجم:
مایه کوکی درست شده را به مدت 10 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا کمی ‌سفت شده و خودش را بگیرد. در این فاصله فر را روشن می‌کنیم و دمای آن را روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم نموده تا گرم شود. بعد از زمان ذکر شده، یک سینی فر مناسب را برداشته و در داخل آن کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. با استفاده از قاشق بستنی اسکوپ، از مایه کوکی موز با کره بادام زمینی و با فاصله‌های متناسب و منظم روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.
  مرحله ششم:
 در مرحله پایانی بعد از زمان 15 دقیقه‌ای که از گذاشتن سینی در فر داغ  گذشت، سینی فر را بیرون آورده و 10 دقیقه صبر می‌کنیم، تا کوکی‌های موز با کره بادام زمینی پخته شده، خنک شوند.
اگر کمی ‌صبر کنید تا کوکی‌های موز با کره بادام زمینی خنک شوند، هنگام برداشتن کوکی‌ها از روی کاغذ روغنی بدون هیچ‌گونه چسبندگی و خیلی راحت بلند می‌شود. خوب عزیزان دستور غذایی امروز هم به پایان رسید، امیدوارم مطالب برای شما عزیزان مفید بوده باشد، این کوکی موز با کره بادام زمینی خوشمزه و مقوی را در منزل درست کنید و به عنوان میان وعده عالی و انرژی زا در کنار عزیزان‌تان میل کرده و لحظات شادی را سپری کنید. نوش جان ...

 نکات کلیدی
 نیازی نیست بیسکوییت‌ها به طور کامل در مخلوط‌کن پوره شوند. این طوری بعد از پختن کوکی‌ها، هنگام برداشتن زود از هم وا نمی‌روند و شکسته نمی‌شوند. ولی اگر می‌خواهید در پایان کوکی موز با کره بادام زمینی بافتی خیلی نرم مانند شیرینی نخودچی داشته باشید بیسکوییت‌ها را پوره کنید.
 برای درست کردن این کوکی نوع بیسکوییت در کیفیت نهایی زیاد تأثیری ندارد، فقط مهم این است که تاریخ مصرف آن نگذشته باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی