[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۶۸
  • دوره جدید

طرز تهیه کرپ گوشت، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 3 نفر
تخم‌مرغ: دو عدد 
روغن مایع:60 گرم(یک چهارم لیوان) 
شیر:120 گرم(نصف لیوان) 
آرد سفید: 75 گرم(نصف لیوان) 
نمک: به مقدار لازم 
آویشن: به مقدار لازم 
گوشت چرخ کرده:150 گرم 
پیاز: یک عدد 
فلفل دلمه‌ای: یک عدد 
پودر پاپریکا: به مقدار لازم 
زردچوبه: به مقدار لازم 
رب گوجه فرنگی: در صورت نیاز 
پنیر پیتزا: در صورت نیاز

امروز خدمت‌تان هستم با دستور پخت و تهیه یک فینگر فود خوشمزه و پرطرفدار به نام کرپ گوشت. این غذا را می‌توانید هم به عنوان غذای اصلی سرو کنید و هم به عنوان پیش غذا. البته در مراسمات و تولدها (البته بعد از پاندمی کرونا) نیز می‌توانید درست کرده و از مهمان‌هایتان پذیرایی کنید. در این دستور اول آموزش تهیه کرپ داده می‌شود و سپس سراغ تهیه مواد میانی خواهیم رفت. پس برویم شروع کنیم نحوه درست کردن این خوشمزه جذاب را.

 طرز تهیه
  مرحله اول:   
برای تهیه کرپ ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته و کمی با همزن برقی و یا همزن دستی هم بزنید. سپس روغن را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. بعد از آن نوبت اضافه کردن شیر می‌رسد. سپس نمک و کمی آویشن را به موادتان اضافه کنید. در این قسمت می‌توانید از سبزیجات معطر استفاده کرده و به موادتان اضافه کنید تا طعم و بوی بهتری بگیرد. حال نوبت اضافه کردن آرد به مواد است. این نکته را به یاد داشته باشید چون میزان مایعات در مواد زیاد است ممکن است آردتان گلوله گلوله شود. پس بعد از اضافه کردن آرد به آرامی و به میزان کمی مواد را با همزن دستی هم بزنید، سپس اجازه دهید تا موادتان در محیط به مدت 15 دقیقه استراحت کند.
  مرحله دوم:
این مرحله نوبت پختن مایه کرپ است، لذا باید تابه خود را با مقدار کمی روغن چرب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که احساس کردید تابه شما به‌خوبی داغ شده است، سه قاشق از مایه کرپ را درون تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا همه جا پخش شود. زمانی که احساس کردید دور کرپ‌ها در حال طلایی شدن است و دیگر مواد به صورت مایع نیست و تکان نمی‌خورد کافی است و آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. بعد از پخته شدن از تابه خارجش کنید. اگر از تابه‌های دو طرفه استفاده کنید برگرداندن کرپ‌ها بدون هیچ دردسری انجام خواهد شد. فقط دقت کنید موقع پختن کرپ‌ها درب تابه را باز بگذارید تا خمیر نشود.
  مرحله سوم:
حال نوبت درست کردن مواد میانی کرپ‌هاست. البته این را هم باید بگویم که هر چیز دلخواهی را می‌توانید درون کرپ‌ها بگذارید. پیازها را خرد کنید و  آن‌ها را تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده‌ها را به آن اضافه کنید تا خوب تفت بگیرند. برای بهتر شدن طعم مواد می‌توانید فلفل دلمه‌ای هم خرد کنید و به گوشت‌ها اضافه نمائید و تفت‌شان دهید. بعد نوبت طعم دهی به مواد می‌رسد. نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا را به مواد اضافه کنید. می‌توانید از یک قاشق رب گوجه هم برای ایجاد طعم و رنگ بهتر مواد استفاده کنید و خوب تفت دهید تا بوی رب گوجه‌ها از بین برود. من همیشه سعی دارم از رب‌های گوجه خانگی استفاده کنم چون هم طعم و بوی بهتری دارند و هم خیلی سالم‌تر از رب‌های موجود در بازار هستند. بعد از تکمیل پخت مواد، آن‌ها را از روی شعله بردارید که باید آن‌ها را درون کرپ‌ها بگذاریم.
  مرحله چهارم:
هر کدام از لایه کرپ‌هایی که در مرحله دوم پخته بودید را بردارید و کمی از مواد میانی به همراه مقداری پنیر پیتزا درون آن بگذارید و کرپ‌ها را رول کنید و بپیچید. برای سرخ شدن کرپ‌ها نیازی نیست چیزی به آن بزنید تا به‌هم بچسبند. در زمان سرخ شدن، خودش به هم خواهد چسبید. پس نگران این قضیه نباشید و کمی روغن درون تابه ریخته وکرپ‌ها را درون آن قرار دهید وکمی سرخش کنید. حال کرپ گوشت خوشمزه شما آماده است.

 نکات کلیدی 
 با این مقدار مواد، حدوداً 10 تا 11 عدد کرپ گوشت می‌توان تهیه کرد. البته بستگی دارد که کرپ‌ها را در چه سایزی درست کنید. در سایز متوسط که مناسب‌ترین حالت  برای کرپ‌هاست، این تعداد درست خواهد شد.
 همان طور که گفته شد برای تهیه مواد کرپ نیاز به همزن برقی نیست و می‌توان با همزن دستی هم آن را تهیه کرد.
 در تهیه این کرپ اگر در رژیم غذایی هستید می‌توانید پنیر پیتزا را حذف کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی