[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۲۳
  • دوره جدید

پنکیک شکلاتی مدل بقچه، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 6 نفر
تخم‌مرغ:2 عدد 
روغن مایع: نصف لیوان 
آرد: سه و نیم لیوان 
وانیل:5 گرم 
بیکینگ پودر:10 گرم 
شیر:5 لیوان 
نشاسته:3 قاشق غذاخوری 
شکر:4 لیوان 
زرده تخم‌مرغ:1 عدد ‌
پودر کاکائو:2 قاشق غذاخوری 
تمشک: مقدار کافی

پنکیک همان‌طور که از نامش پیداست یعنی کیک تابه‌ای و در واقع نوعی کیک است که با ملاقه داخل تابه ریخته می‌شود و خیلی سریع در تابه پخته می‌شود. 
خوردن پنکیک برای صبحانه امروزه خیلی رواج پیدا کرده است و به‌خصوص در هتل‌ها و کافی شاپ‌ها از اجزای جدایی ناپذیر صبحانه همین پنکیک‌ها می‌باشد. پنکیک به صورت ساده و یا شکلاتی و یا مغزدار و ... درست می‌شود و همه انواع آن بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
یکی از پنکیک‌های خوشمزه و زیبا پنکیک شکلاتی با تزیین کرم و مدل بقچه است که طرز تهیه آن خیلی راحت بوده و از نظر ظاهری خیلی شیک و مناسب با مراسم‌هایی مانند مهمانی صبحانه و ... است. این پنکیک در زمانی کم به راحتی قابل درست کردن است و ابتدا کرم آن را باید درست کرد و سپس خود پنکیک را درست کرد. در این مطلب طرز تهیه این پنکیک را که شامل تخم‌مرغ، وانیل، نشاسته، پودر کاکائو، روغن مایع، بیکینگ پودر، شکر، تمشک، آرد، شیر و زرده تخم‌مرغ است را برایتان می‌نویسم تا آن را در منزل درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.

 طرز تهیه
  مرحله اول:  
ابتدا و برای شروع کار کرم این پنکیک را درست می‌کنیم تا هنگام استفاده خنک شده باشد زیرا بایستی این کرم به صورت سرد روی پنکیک ریخته شود. برای درست کردن این پنکیک 3 لیوان شکر را داخل یک قابلمه می‌ریزیم و به آن 3 قاشق غذاخوری نشاسته و 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه می‌کنیم و نشاسته و آرد را کاملاً با شکر قاطی می‌کنیم و هم می‌زنیم تا با شیر قاطی و یکدست شود. سپس یک لیوان شکر داخل قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را روی گاز می‌گذاریم و مواد داخل قابلمه را هم می‌زنیم تا کم کم مواد ما بجوشد و شیر غلیظ شود. سپس 1 عدد زرده تخم‌مرغ را داخل مواد می‌ریزیم و آن‌ها را خوب هم می‌زنیم تا یکدست شود. سپس وقتی غلظت کرم مناسب شد زیر گاز را خاموش می‌کنیم و منتظر می‌شویم تا کرم ما سرد شود.
 مرحله دوم:
سپس 2 عدد تخم‌مرغ را داخل یک ظرف ریخته و آن‌ها را با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا زرده و سفیده آن قاطی شود. سپس به آن 5 گرم وانیل و نصف لیوان شکر اضافه می‌کنیم و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در تخم‌مرغ قاطی و یکدست شود.
  مرحله سوم:
سپس 2 لیوان شیر را به مخلوط شکر و تخم‌مرغ  مرحله قبل اضافه می‌کنیم و بعد نصف لیوان روغن مایع را با آن مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  مرحله چهارم:
سپس 10 گرم بیکینگ پودر و مابقی آرد و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را قاطی کرده و آن‌ها را به مواد پنکیک اضافه می‌کنیم و با همزن دستی مواد را هم می‌زنیم تا آرد کاملاً با مواد ما قاطی شود. اکنون مایه پنکیک آماده است.
  مرحله پنجم:
سپس کف یک تابه را مقدار کمی روغن مایع می‌ریزیم و وقتی روغن داغ شد از مایه پنکیک تهیه شده در مرحله قبل مقداری برداشته و به شکل  دایره‌ای کف تابه می‌ریزیم و سپس منتظر می‌شویم تا پنکیک حباب‌دار شود و وقتی یک طرف آن گرفت آن را زیر و رو می‌کنیم تا سمت دیگر پنکیک نیز خود را بگیرد.
  مرحله ششم:
سپس با قیف با ماسوره دلخواه از کرم تهیه شده در مرحله اول که اکنون سرد شده است روی پنکیک و در وسط آن شکوفه می‌زنیم و سه طرف پنکیک را به هم نزدیک می‌کنیم تا شکل بقچه شود.
  مرحله هفتم:
مجدداً روی سطح پنکیک را با کرم تزیین می‌کنیم و روی آن را برای زیبا شدن تمشک و یا میوه دلخواه می‌گذاریم. اکنون پنکیک شکلاتی ما آماده است. آن را برای صبحانه همراه با چای و قهوه و یا شیر میل می‌کنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این غذا برای صبحانه خوشتان آمده باشد.

 نکات کلیدی 
 در صورت تمایل می‌توان به‌جای شکر از پودر قند و یا پودر شکر و یا مقداری عسل استفاده کرد.
 به‌جای وانیل برای خوش عطر شدن پنکیک می‌توان از پودر هل و یا گلاب و یا مقداری زعفران استفاده کرد.
 این مدل پنکیک برای با کیفیت شدن باید با شیر درست شود و ماست و یا آب نباید جایگزین شیر شود.
 در صورت تمایل می‌توان به‌جای پودر کاکائو از پودر قهوه و یا نسکافه و یا ترکیب آن‌ها استفاده کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی