[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۲۱
  • دوره جدید

حرفه‌ای آلبالو خشک کنید ، روزنامه شیراز نوین

برای استفاده از آلبالو در سایر فصول سال، می‌توان آن‌ها را خشک کرد که برای خشک کردن این میوه لذیذ چند روش وجود دارد که می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.
 چگونه آلبالو را در خانه خشک کنیم؟
به گزارش نمناک، آلبالو یکی از مفیدترین میوه‌های تابستانی است که می‌توانید از آن برای تهیه انواع کیک‌ها، شیرینی، غذاها و دسرها استفاده کنید. این میوه ترش و خوشمزه طرفداران زیادی دارد، به طوری که بسیاری از افراد با رسیدن فصل آلبالو، آلبالو خشکه، مربا و شربت آلبالو تهیه می‌کنند تا به مدت طولانی‌تری از این میوه خوشمزه استفاده کنند. اگر شما نیز در این فصل قصد خشک کردن آلبالو را دارید، این بخش از نمناک کمک‌تان می‌کند. برای خشک کردن آلبالو می‌توانید روش‌های زیر را امتحان کنید.
برای خشک نمودن آلبالو در آفتاب:
ابتدا آلبالوهای خریداری شده را بشویید و دم آن‌ها را جدا کنید.
سپس به میزان دلخواه به آلبالوهای شسته شده نمک بزنید.
سپس پارچه تمیزی را در آفتاب پهن کنید و یک تا سه روز اجازه دهید آلبالوها در آفتاب خشک شوند.
پس از خشک شدن آلبالوها دوباره آن‌ها را بشویید و نمک بزنید و سپس 1 ساعت دیگر در نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود.
برای خشک کردن آلبالو بدون هسته در آفتاب:
آلبالوها را بشویید و دم آن‌ها را جدا نمایید.
به مدت دو روز آلبالوها را روی پارچه‌ای در زیر آفتاب خشک کنید.
اکنون با فشار دست هسته آلبالوها را خارج کنید.
پس از خارج کردن هسته، آلبالو‌ها را با آب سرد آبکشی کنید و منتظر بمانید تا آب اضافی آلبالوها خارج شود.
آلبالوها را روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون خشک کنید.
برای تهیه آلبالوی خشک در فر:
آلبالوهای رسیده و درشت و بدون لکه را بخرید.
آلبالوها را با آب بشویید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید.
پس از خشک کردن آلبالوها با دستمال هسته‌های آن‌ها را با استفاده از یک دستگاه خارج کننده هسته آلبالو، جدا کنید.
حالا آلبالوها را در سینی فر بچینید و در فر با دمای 74 درجه سانتی‌گراد ، حدود 3 ساعت قرار دهید.
پس از چروک شدن آلبالوها، دما را به 57 درجه کاهش دهید و برای 16 تا 24 ساعت مجدداً در فر بگذارید.
آلبالوها پس از آماده شدن کاملاً بدون آب و چروکیده هستند.
برای خشک کردن آلبالو در توستر:
آلبالوها را با آب بشویید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید.
درون سینی توستر یک فویل بکشید.
آلبالوها را درون سینی بریزید و ده دقیقه با درجه 125، اجازه دهید حرارت ببینند .
بعد از ده دقیقه مداوم آلبالوها را زیر و رو کنید و روی آن نمک بپاشید.
حدوداً 2 ساعتی طول می‌کشد تا بپزد و پوست آن چروک شود.
نکات کاربردی جهت تهیه آلبالو خشک خانگی
آلبالوهای رسیده و سالم را بخرید زیرا آلبالوهای  نارس تلخ می‌شوند.
هنگام تهیه آلبالو خشک می‌توان هسته آن‌ها را جدا نمود. 
پس از خشک کردن آلبالوها، آن‌ها را برای یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در بسته بندی‌های بدون هوا قرار دهید.
از آلبالو خشک شده می‌توان برای تزیین و استفاده در کیک‌ها و بستنی‌های مختلف و در غذاهایی که در آن‌ها کشمش استفاده شده است، به جای کشمش استفاده کنید.
نکته مهم
صد گرم آلبالو به صورت تازه 68 کالری انرژی دارد اما 100 گرم از آلبالو خشکه 350 کالری انرژی دارد یعنی آلبالو خشکه 5 برابر آلبالو تازه کالری دارد، بنابراین اگر اضافه وزن دارید، آلبالو تازه مصرف کنید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی