[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۷۱
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک گاتوشا، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 6 نفر
روغن مایع:1 لیوان 
شکر:1 لیوان 
شیر: نصف لیوان 
پودر کاکائو: نصف لیوان 
تخم‌مرغ:2 عدد 
آرد:1 لیوان 
بیکینگ پودر:2 قاشق چای‌خوری 
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری 
نمک: یک پنس 
نسکافه:1 قاشق غذاخوری

کیک‌ها انواع مختلفی دارند و یکی از پرطرفدارترین آن‌ها کیک‌هایی هستند که حالت خیس دارند و بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. کیک گاتوشا یک نوع کیک خیس شکلاتی است که روی آن را از موادی که موقع درست کردن کیک استفاده می‌شود و حالت سُس شکلاتی دارد می‌ریزند و کیک را با آن تزیین می‌کنند. ‌این کیک بافتی نرم داشته و بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آن خیلی راحت است. در‌ این مطلب طرز تهیه کیک گاتوشا را که شامل روغن مایع، شیر، تخم مرغ، بیکینگ پودر، نمک، شکر، پودر کاکائو، آرد، وانیل و نسکافه است را برایتان می‌نویسم تا آن را در منزل درست کرده و برای عصرانه و یا برای مهمانی‌ها و مجالس استفاده کنید.

 طرز تهیه
  مرحله اول:  
ابتدا و برای شروع کار سُس شکلاتی کیک را درست می‌کنیم و برای ‌این منظور نصف لیوان شیر را داخل یک ظرف می‌ریزیم و به آن 1 لیوان شکر اضافه می‌کنیم و مواد را با همزن برقی برای مدت 2 دقیقه خوب هم می‌زنیم تا شکر در شیر کاملاً حل شود و مواد ما کاملاً یکدست شود. سپس نصف لیوان پودر کاکائو و 1 قاشق غذاخوری پودر نسکافه را داخل شیر و شکر می‌ریزیم و آن را هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شده و مواد ما یکنواخت در شیر حل شوند. اکنون سُس شکلاتی ما آماده است که هم برای روی کیک لازم است و هم برای داخل کیک استفاده می‌شود.
  مرحله دوم:
در ادامه از سُس شکلاتی تهیه شده در مرحله قبل 6 قاشق غذاخوری را داخل یک ظرف جداگانه می‌ریزیم و آن را برای مراحل بعدی کنار می‌گذاریم و 2 عدد تخم‌مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم تا هم دمای محیط شود داخل یک ظرف می‌شکنیم و آن‌ها را در صورت سالم بودن همراه با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل به سُس شکلاتی اضافه می‌کنیم و با همزن آن‌ها را برای 3 دقیقه خوب مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملاً تخم‌مرغ با مواد ما قاطی شده و یکدست شود.
  مرحله سوم:
سپس 1 لیوان آرد را داخل یک ظرف می‌ریزیم و به آن یک پنس نمک و 2 قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر اضافه و مواد را الک می‌کنیم و به مواد مرحله قبل اضافه می‌نماییم و با لیسک آن‌ها را مخلوط می‌کنیم تا آرد کاملاً در مواد مایه کیک قاطی شده و یکدست شود و آرد گلوله نشود. اکنون به همین راحتی و به همین سرعت مایه کیک ما آماده است.  
  مرحله چهارم:
سپس کف یک قالب را به شکل دلخواه با روغن مایع چرب می‌کنیم و یا کاغذ روغنی می‌اندازیم و از مایه کیک تهیه شده در مرحله قبل در قالب می‌ریزیم و قالب را تکان می‌دهیم تا مایه کیک در همه جای قالب پخش شده و روی آن کاملاً صاف شود. سپس قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد برای مدت زمان 45 دقیقه قرار می‌دهیم تا کیک ما بپزد و آماده شود. باید مدت زمان پخت کیک رعایت شود، در غیر ‌این صورت کیک خشک می‌شود و می‌سوزد.
  مرحله پنجم:
سپس وقتی کیک پخت قالب را از فر در می‌آوریم و بعد از خنک شدن از سُس شکلاتی باقی مانده از مرحله اول که آن را کنار گذاشته بودیم روی کیک می‌ریزیم و کیک گاتوشا را با آن تزیین می‌کنیم. اکنون وقتی سُس به خورد کیک رفت آن را از قالب در می‌آوریم.
  مرحله ششم:
اکنون کیک گاتوشای ما آماده است و آن را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و در صورت تمایل آن را با مواد دلخواهی مانند اسمارتیز و میوه‌های تازه و ... تزیین می‌کنیم و ‌این کیک خوشمزه و نرم را برای عصرانه همراه با چای، قهوه، نسکافه و یا شیر می‌خوریم و یا آن را برای مهمانی‌ها درست می‌کنیم و با آن از مهمان‌ها پذیرایی می‌کنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه ‌این کیک خوشمزه خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کنید. 

 نکات کلیدی 
 در صورت تمایل می‌توان به‌جای وانیل از پودر هل نیز استفاده کرد اما از ماده‌ای مانند گلاب نباید استفاده کرد چون طعم گلاب و عطر آن با مزه کیک شکلاتی اصلاً جور نیست و بدمزه می‌شود.
 می‌توانید به‌جای بیکینگ پودر از جوش شیرین استفاده کنید و یا حتی از 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید اما بهتر است طبق دستور عمل شود.
 در تهیه سُس کیک گاتوشا به‌جای ترکیب کاکائو و نسکافه می‌توانید شکلات را به صورت خالص و بدون ترکیب با پودر نسکافه استفاده کنید و یا نسکافه را نیز به صورت خالص و بدون ترکیب کردن استفاده کنید و ضمناً می‌توان از پودر قهوه هم استفاده کرد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی