[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۴
  • دوره جدید

طرز تهیه کرایی مرغ، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم برای 7 نفر
مرغ:۱ عدد مرغ کامل 
فلفل سبز تند:۱ عدد 
گشنیز: به میزان لازم 
هل:۴ عدد 
گوجه فرنگی:۲عدد 
پیاز:۱ عدد 
نمک، پودر فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم 
روغن:۴ الی ۵ قاشق غذاخوری 
پودر هل: یک قاشق چای‌خوری 
پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری 

 طرز تهیه
  مرحله اول:  
مرغ را پوست کنده، خرد کنید، تمیز بشویید و آب‌کش کنید. حال مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید، سپس یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده به اضافه یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده به مرغ خرد شده اضافه کنید. سپس یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز با نیم قاشق چای‌خوری زرد چوبه و نمک به میزان لازم را به مرغ خرد شده اضافه کنید. حالا با دست مواد را خوب هم بزنید تا ادویه‌ها و نمک به خورد مرغ خرد شده بروند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
  مرحله دوم:
یک عدد پیاز متوسط را به شکل نگینی خرد کنید (حالا هر شکل دیگری که دوست داشتید می‌توانید خرد کنید). سپس ۲ عدد گوجه فرنگی را رنده و پوست آن را جدا کنید. (به پوست گوجه فرنگی نیازی نیست)
  مرحله سوم:
خب حالا ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه‌ای بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن گرم شود، سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه پیاز را سرخ کنید. سپس نیم قاشق چای‌خوری زیره و ۴ عدد هل را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا پیاز خوب تفت داده شود. نیم قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید. نیم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز اضافه کنید؛ وقتی پیاز سبک شد و خوب تفت داده شد حالا مرغ خرد شده را که از قبل مواد زدیم و طعم‌دار کردیم به پیاز سرخ شده اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه تفت می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم که نسوزد. درب قابلمه را ببندید تا مرغ زودتر پخته شود. (فعلاً نیازی نیست آب اضافه کنید چون وقتی درب قابلمه را می‌بندید مرغ آب می‌اندازد و می‌پزد) خب بعد از گذشت حدود ۲۰ دقیقه مرغ ما نیم پز شده است. همچنان روی حرارت است و پیاز به همراه مرغ آب شده است. حدود ۴۰ دقیقه زمان می‌برد تا مرغ کامل بپزد. سپس گوجه فرنگی رنده شده را به مرغ اضافه می‌کنیم. حالا درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و همچنان روی حرارت متوسط بگذارید تا مرغ بپزد، تا جایی که روغن بیندازد. هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا غذا نسوزد. حدوداً بیست دقیقه زمان نیاز دارد تا آب گوجه فرنگی خشک شود. خب حدوداً ۲۰ دقیقه گذشته و آب گوجه فرنگی خشک شده است. همچنان هم بزنید تا کمی‌تفت بخورد. سپس مقداری گشنیز خرد شده و یک عدد فلفل سبز که به صورت خلال درشت خرد کرده‌ایم را به مرغ اضافه می‌کنیم. بعد از گذشت ده دقیقه کرایی مرغ ما آماده است. حالا در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم. قطعاً این نوع پخت مرغ یک طعم عالی و به یاد ماندنی دارد.
امیدوارم مورد پسند شما دوستان واقع شده باشد. توصیه می‌کنم این روش را امتحان کنید، واقعاً طعم بی‌نظیری دارد. دوستان عزیز اگر به هر کدام از ادویه‌ها آلرژی دارید و یا دوست ندارید می‌توانید حذف کنید. در مجموع این روش کلی و مواد اصلی کرایی مرغ بود که من در اختیارتان قرار دادم. هر غذایی اصول خاص و مواد خاص خودش را دارد و اگر ما تند بودن یک ادویه و یا عطر آن را دوست نداریم، می‌توانیم حذف کنیم و در آن اجباری نیست. شما را به خدای بزرگ می‌سپارم.

 نکات کلیدی 
 در تهیه این غذا اگر گشنیز در دسترس ندارید، می‌توانید از جعفری استفاده کنید ولی در کل عطر گشنیز برای این غذا خاص است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی