[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۶۴
  • دوره جدید

یکی از قطب‌های تولید انجیر در کشور هستیم، روزنامه شیراز نوین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: استان فارس نخستین تولید‌کننده انجیر در ایران و شهرستان نی‌ریز با 5هزار هکتار سطح زیر کشت این محصول، یکی از قطب‌های تولید انجیر فارس و کشور است. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری ضمن بیان این مطلب از شروع برداشت انجیر خبر داد و افزود: همه‌ساله از اواسط مردادماه عملیات برداشت این محصول در باغ‌های دیم شهرستان شروع می‌شود و تا نیمه مهرماه ادامه می‌یابد. وی با اشاره به اینکه انجیر دیم نی‌ریز از نظر کیفیت، کمیت و سالم بودن در جهان دارای جایگاه ویژه‌ای است، ابراز کرد: این شهرستان 4000 هکتار انجیر مثمر دارد که به دو صورت تر (تازه‌خوری) و خشک به بازار عرضه می‌شود. بصیری تصریح ‌کرد: به‌ دلیل کاهش بارندگی در سال زراعی جاری و خشک سالی با افت 60 درصدی محصول مواجهیم و پیش‌بینی می‌شود 1600 تن انجیر در شهرستان تولید و برداشت شود. او تأکید کرد: عواملی چون طغیان آفت کنه تارتن، نوسانات دمایی، وزش بادهای شدید و ایجاد اختلال در فعالیت زنبورهای گرده‌افشان در عملکرد نهایی محصول تأثیرگذار است. این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه انجیر نی‌ریز به کشورهای هند، روسیه، چین، اروپای شرقی و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود، متذکر شد: نبود سرمایه‌گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش باعث شده است که این محصول توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مناسب از منطقه خارج شود.


 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی