[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۲
  • دوره جدید

پاستا با گوشت چرخ کرده، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 1 ساعت
 کل زمان: 1 ساعت و 30 دقیقه

پاستا با سس مخصوص ایتالیایی به نام راگو که از گوشت چرخ کرده تهیه شده است. ایتالیایی‌ها سس مخصوص پاستا را با هر آن چیزی که در یخچال دارند، تهیه می‌‌کنند. این سادگی در مواد اولیه(البته با رعایت جزئیات) سبب می‌‌شود که در هفته چندین بار پاستا بپزید.

 طرز تهیه
 مرحله اول - سس سوفریتو
کار را با سس سوفریتو(Sofrito) آغاز کنید؛ سوفریتو یک سس گیاهی معطر برای تعداد زیادی غذای ایتالیایی است. مخلوطی از پیاز ریز خرد شده، کرفس و هویج.
برای تهیه این سس می‌‌توان نسبت مواد تشکیل دهنده را تغییر داد یا ماده اولیه دیگری به آن افزود، اما ۳ ماده اولیه را نباید حذف کرد. تعداد زیادی از غذاهای ایتالیایی با طبخ سس سوفریتو شروع می‌‌شوند.
پاستا با گوشت چرخ کرده
کرفس: ۱۰۰ گرم
هویج: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۸۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
روغن زیتون: ۲۰ گرم

۱- حتماً همه چیز(کرفس- هویج- پیاز) را خیلی ریز برش دهید. در غیر این صورت، تکه‌های سبزیجات در سس احساس می‌‌شود(در نهایت سس باید کاملاً یکدست باشد).
** سعی کنید به مکعب‌های ۳ میلی متری برش بزنید(این نکته در تهیه سس مهم است).
2- در یک ماهیتابه بزرگ، کره و روغن زیتون را گرم کنید. مخلوط کره و روغن زیتون طعم بهتری به سس داده و علاوه بر این، روغن زیتون از سوختن کره در دمای بالا جلوگیری می‌‌کند.
3- پیاز (ترجیحاً قرمز و شیرین)، هویج و کرفس را افزوده و بپزید تا سبزیجات نرم شوند، پیازها شفاف شوند و آب اضافی آن بخار شود.
** اما نباید سرخ شوند.
4- حرارت را خاموش کرده و سس سبزیجات را کنار بگذارید.

 مرحله دوم - سس گوشت
گوشت گاو خرد شده: ۴۰۰ گرم
کالباس گوشت دودی:۱۰۰ گرم
جوز هندی: ۳ گرم
آب جوش: ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوست کنده: ۳۵۰ گرم
برگ بو: ۴ عدد
رزماری: ۲ شاخه
فلفل سیاه: ۵ گرم
سیر: ۴ حبه
آبگوشت:۳۰۰ گرم(اختیاری)
**آبگوشت در این مرحله سبب افزودن طعم بیش‌تر به سس گوشت خواهد شد.
1- در یک تابه بزرگ کمی‌‌ روغن بریزید، سپس کالباس ریز خرد شده و گوشت چرخ کرده را افزوده و روی حرارت متوسط به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید.
**با یک کفگیر چوبی به خوبی تکه‌های گوشت را از هم باز کنید.
2- به خوبی سرخ کرده تا تکه‌های گوشت کمی ‌‌رنگ بگیرد(مراقب باشید که گوشت نسوزد).
3- در مرحله آخر جوز هندی را اضافه کنید(حدود ۳ گرم). خوب مخلوط کنید و برای چند دقیقه سرخ کنید.
4- آب جوش را به مخلوط گوشت افزوده تا گوشت بپزد. وقتی آب تبخیر شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
5- سس گوشت را کاملاً سرخ کنید تا رب به خوبی رنگ بگیرد.
6- در انتها گوجه فرنگی پوست کنده یا کنسرو گوجه فرنگی را افزوده و کاملاً سرخ کنید.
7- از گیاهان معطر استفاده کنید. در اینجا از رزماری و برگ بو استفاده شده است.
8- آب گوشت را اضافه کنید (یا آب جوش اضافه کنید که البته طعم سس کمی ‌‌ضعیف‌تر خواهد شد).
9- پودر فلفل سیاه و سیر خرد شده را اضافه کنید.
10- در انتهای پخت برگ بو و رزماری را بردارید.
11- در این مرحله سس سوفریتو را اضافه کنید(مخلوط سبزیجاتی که در ابتدا پخته شده است).
12- حرارت را کاملاً کم کرده و اجازه دهید تا سس گوشت بپزد و آب آن تبخیر شود(در تابه را بگذارید).
نکته: در این مرحله می‌‌توانید برای طعم خامه‌ای‌تر ۱۰۰ گرم خامه اضافه کنید(کاملاً اختیاریست). در این دستور خامه اضافه نشده است.
13-زمانی که سس کاملاً پخته شد حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
** می‌‌توانید این سس را برای چند روز در یخچال یا چند ماه در فریزر نگهداری کنید.

 مرحله سوم - پخت پاستا
ماکارونی: ۲۰۰ گرم
آب:۲ لیتر
نمک: ۲۰ گرم
قانون معروف ایتالیایی برای پخت پاستا (۱۱۱۰) می‌‌گوید:
شما برای پخت پاستا باید ۱ لیتر آب، ۱۰۰ گرم ماکارونی و ۱۰ گرم نمک مصرف کنید.
1- هر مدل ماکارونی شکل دار را که دوست دارید برداشته و مطابق دستور روی بسته بپزید.
**ماکارونی صدفی، لوله‌ای و پنه انتخاب‌های مناسب‌تری هستند، زیرا سس کاملاً در آن‌ها جمع شده و بسیار خوشمزه می‌‌شوند.
2- وقتی ماکارونی پخته شد، آن را با مقداری از سس گوشت مخلوط کنید تا خوش رنگ شده و کمی ‌‌رنگ گوجه فرنگی به خود بگیرد.
3- پاستا را در ظرف سرو ریخته و با سس گوشت ایتالیایی و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی