[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۶۸
  • دوره جدید

کباب کوبیده در تابه، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده سازی: 60 دقیقه

 مواد لازم برای 5 نفر
گوشت چرخ کرده: ۱ کیلوگرم (گوشت گاو و گوسفند را مخلوط کنید)
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ عدد
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو تازه: یک دوم قاشق چای‌خوری
جعفری ریز خرد شده: ۷۵ گرم
اگر کباب‌ها را در یک تابه درست کنید:
تخم‌مرغ: ۱ عدد
خرده نان: ۱۰۰ گرم
اگر کباب‌ها را روی زغال قرار دهید:
آرد گندم: ۵۰ گرم

 طرز تهیه
1- این کار را انجام دهید:
پیاز را ریز رنده کنید، در یک صافی قرار داده تا آب پیاز خارج شود. سپس  پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گوشت چرخ کرده را در یک کاسه ریخته و با دست ورز دهید.
** مطمئن شوید که ادویه‌ها به طور مساوی توزیع شده‌اند.
2- تخم‌مرغ، خرده نان یا آرد را با جعفری و سماق در گوشت مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. کاسه را با پلاستیک بپوشانید و برای چند ساعت، ترجیحاً یک شبه در یخچال قرار دهید.
3- یک تابه بلند را کمی ‌روغن بزنید. گوشت را به طور مساوی کف تابه پهن کنید و مطمئن شوید که هیچ ترکی در گوشت وجود ندارد.
4- با یک چاقوی تیز، گوشت را از وسط برش دهید. سپس نوارهای افقی ایجاد کنید. آن‌ها را با دقت از یکدیگر جدا کنید و کمی‌سماق روی کل گوشت بپاشید.
5- فر را از قبل با دمای ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. تابه را در وسط فر گذاشته و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید  تا گوشت کاملاً پخته شود و تغییر رنگ داشته باشد.
بلافاصله با گوجه فرنگی کبابی، برنج ایرانی، کمی‌کره و ماست سرو کنید.

 سبزیجات کباب شده
پیازها و گوجه فرنگی را برش دهید. سبزیجات را روی یک بشقاب گذاشته با نمک، فلفل و کمی ‌روغن زیتون طعم‌دار کنید. در دمای وسط فر به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با دمای ۲۲۵ درجه گریل کنید.
** می‌توانید این کباب را در تابه روی گاز بپزید به این طریق که ابتدا برش‌ها روی سطح کباب ایجاد کرده، بعد از پخت هر برش را به آرامی ‌با استفاده از قاشق برگردانید تا بپزد.
** می‌توانید این کباب را سیخ زده و با زغال بپزید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی