[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۱
  • دوره جدید

شیرینی چیپسی فندقی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
کره: 100گرم
آرد: 1 و 1/ 4لیوان
شکر: 1/ 2لیوان
شکر قهوه ای: 1/ 2لیوان
فندق خرد شده: 1لیوان
شکلات چیپسی: 1لیوان
جوش شیرین: 1/ 2قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1عدد
نمک: 1/ 4قاشق چای خوری
اسانس وانیل: 1قاشق چای خوری
طرز تهیه
فر را با دمای 160درجه سانتیگراد روشن کنید
تا گرم شود. کره )نرم شده در دمای اتاق( و
شکر سفید و قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید
و 3دقیقه بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس
تخ ممرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید و 1دقیقه
دیگر بزنید.
داخل کاسه ای مواد خشک )آرد، جوش شیرین،
نمک( را مخلوط کنید. مواد خشک را به مخلوط
کره اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید تا
یکدست شود. سپس شکلات چیپسی و فندق
خرد شده را اضافه کنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. از مایه
شیرینی با قاشق بردارید و به شکل گرد و با
فاصله روی سینی فر قرار دهید )به دلیل اینکه
شیرینی در زمان پخت وا می رود، با فاصله
مناسب روی سینی قرار دهید(.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرد هاید
و گرم شده است، به مدت 15 تا 20دقیقه
قرار دهید تا شیرینی ها طلایی شوند. پس از
پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید
شیرین یها خنک شوند. سپس شیرینی ها را
داخل ظرف بگذارید و سرو کنید.
نکته
در صورتی که شکر قهوه ای در دسترس ندارید،
از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید. اگر
شکلات چیپسی ندارید، از خرده های شکلات
استفاده کنید. به جای فندق م یتوانید از انواع
مغزها استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی