[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۶۴
  • دوره جدید

طرز تهیه کِرِم خرما، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 10 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
خرما: 360 گرم
ارده: 7 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق چای‌خوری

خرما خوراکی مقوی است که می‌شود با آن انواع مختلف دسر را درست کرد. دسرهایی که با خرما درست می‌شوند هم متنوع هستند و هم خواص زیادی برای بدن دارند و از جمله دسرهای مقوی محسوب می‌شوند. از دسرهای خوشمزه سنتی با خرما مثل رنگینک تا دسرهای خاص مثل دسر رژیمی‌خرما و نخود همگی طعمی ‌فوق‌العاده دارند و برای سلامتی مفید هستند. کِرِم خرما یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین دسرها و میان وعده‌ها است که می‌تواند به تقویت بدن شما کمک کند. درست کردن و خوردن کِرِم خرما به عنوان صبحانه هم انرژی مورد نیاز بدن شما را در کل روز فراهم می‌کند.
در این مطلب ۳ روش ساده برای درست کردن کِرِم خرما را به شما آموزش می‌دهیم؛ در روش اول، با اضافه کردن کِرِم ارده و دارچین به عنوان دو ماده اولیه اصلی به پوره خرما، می‌توانید خواص این دسر خوشمزه را دو برابر کنید. روش دوم مخصوص کسایی هست که به دنبال طرز تهیه یک دسر مجلسی و خوشمزه با خرما هستند. در طرز تهیه این نوع کِرِم خرما از پودر ژلاتین استفاده می‌شود و باید آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و در یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و آماده شود. برای درست کردن کِرِم خرما قالبی بهتر هست از قالب های سیلیکونی استفاده کنید تا بتوانید مواد داخل آن را به راحتی از داخل قالب خارج کنید. روش سوم هم طرز تهیه کِرِم خرما با آرد برنج و شیر هست که دسری رقیق و خوشمزه است. شما می‌توانید از این مدل کِِرِم خرما به عنوان طعم دهنده روی کیک استفاده کنید. درست کردن این نوع کِرِم خرما به دلیل خواص زیادی که دارد برای صبحانه و میان وعده خرما توصیه می‌شود.

 طرز تهیه
 روش اول: کِرِم خرما قاشقی
۱- خرماها را به همراه ۱ پیمانه آب جوش داخل قابلمه‌ای کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند.
۲- پوست و هسته خرماها را جدا کرده و آن‌ها را داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.
۳- ارده و دارچین را به خرماها اضافه کرده و همه مواد را با غذاساز مخلوط کنید.
۴- کِرِم خرما با ارده آماده است. آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و آماده شود.
 روش دوم: کِرِم خرما قالبی
 مواد لازم 
خرمای درشت: ۲۰ عدد
شیر: ۱ و یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین: ۲ قاشق
خامه: یک دوم پیمانه
 طرز تهیه 
۱- خرماها را چند دقیقه داخل آب گرم خیس کنید. سپس پوست و هسته آن را جدا کنید.
۲- پودر ژلاتین را داخل کاسه ریخته و یک‌دوم پیمانه شیر سرد را به آن اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین را به روش بنماری روی بخار آب، آب کنید تا کاملاً در شیر حل شده و شفاف شود.
۳- خرماها را با پشت چنگال و یا گوشت کوب کاملاً له کنید. سپس ۱ پیمانه شیر را گرم کرده و به خرماها اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴- در این مرحله خامه و مخلوط پودر ژلاتین را که اکنون خنک شده، به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۵- همه مواد را از صافی رد کنید تا کاملاً صاف و یکدست شده و مواد درشت از آن جدا شود.
۶- قالب مورد نظر خود را کمی‌ چرب کنید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
۷- مواد کِرِم خرما را داخل قالب بریزید، آن را صاف کرده و به مدت حدود ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و آماده شود.
۸- کِرِم خرما را از یخچال بیرون بیاورید، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 روش سوم: کِرِم خرما با آرد برنج
 مواد لازم 
شیر (یا آب): ۱ پیمانه
آرد برنج: ۱ قاشق
خرما: ۲ عدد
 طرز تهیه 
۱- آرد برنج را در شیر سرد حل کنید. سپس آن‌ها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و خامی ‌آرد برنج گرفته شود.
۲- بعد از آن که مخلوط کمی ‌غلیظ شد، خرماها را که از قبل پوست و هسته آن‌ها را جدا کرده‌اید، داخل کاسه له کرده و به مخلوط اضافه کنید.
۳- برای تزیین و طعم بهتر این کِرِم خرمای مقوی می‌توانید یک عدد بادام را روی آن رنده کنید.
۴- شما می‌توانید این کِرِم خرمای خوشمزه را به عنوان صبحانه‌ای مقوی برای کودکان درست کنید.

 نکات کلیدی 
 در صورت تمایل می‌توانید ۲ قاشق پودر کاکائو نیز به خرمای له شده اضافه کنید و طعم و رنگ آن را به طعم دلخواه خود نزدیک کنید.
 برای له کردن خرماها می‌توانید از مخلوط‌کن و یا همزن برقی نیز استفاده کنید.
 اگر اندازه خرماهای شما کوچک است، به جای ۲۰ عدد از ۲۵ عدد خرما استفاده کنید.
 بهترین قالب برای درست کردن کِرِم خرما قالبی، قالب‌های سیلیکونی است. شما می‌توانید متنوع‌ترین مدل‌های قالب‌های سیلیکونی را در سایزها و اندازه‌های مختلف از فروشگاه‌های لوازم قنادی معتبر تهیه کنید.
 به دلخواه می‌توانید از طعم دهنده‌های دلخواه‌تان مانند عصاره وانیل و یا پودر هل نیز در طرز تهیه کِرِم خرما استفاده کنید.
 چیپس شکلات و انواع مغزهای مقوی مانند مغز بادام، پسته و همچنین پودر نارگیل از جمله موادی هستند که می‌توانید برای تزیین کِرِم خرما از آن‌ها استفاده کنید.
 طبع کِرِم خرما گرم است. سعی کنید بیش از حد این دسر را میل نکنید.
 از آن جا که شیرینی خرما از نوع شیرینی طبیعی است، افرادی که رژیم دارند هم می‌توانند این میان‌وعده خوشمزه و سالم را به برنامه غذایی خود اضافه کنند.
 کِرِم خرما را می‌توانید به تنهایی و یا به همراه دسرهای دیگر مانند کیک نیز استفاده کنید و به آن‌ها طعمی ‌متفاوت بدهید.
 میزان شیرینی کِرِم خرما به ذائقه شما بستگی دارد. می‌توانید به دلخواه تعداد خرماها را کم و زیاد کرده و یا در طرز تهیه آن از شیرین کننده‌های طبیعی دیگر مانند عسل نیز استفاده کنید.
 ۱ قاشق غذاخوری از کِرِم ارده (حدود ۳۰ گرم) تقریباً ۷۰ کالری دارد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی