[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۸۹
  • دوره جدید

شربت سکنجبین و خیار، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده سازی: 5 دقیقه
 زمان پخت: 45 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
شکر: 500 گرم
سرکه انگور: 50 گرم
آب جوش: 2 پیمانه
نعنا تازه: 5 شاخه

شربت سکنجبین چیست؟ یک شربت خوشمزه و دلبر مخصوص روزهای گرم تابستانی! وقتی از شدت گرما نمی‌دانید چه کار کنید، یک شربت سکنجبین خوشمزه چاره کار شما است.
شربت سکنجبین خواص خیلی زیادی دارد و از قدیم به خاطر داشتن خاصیت رفع عطش معروف بوده. یعنی یک گزینه عالی برای ماه رمضان هست که جلوی کم شدن آب بدنتان را بگیرد. این شربت حرارت بدن را پایین می‌آورد و نمی‌گذارد گرما زده شوید. به علاوه ایمنی بدنتان را بالا می‌برد، استرس و اضطرابتان را کم و مشکلات معده را هم رفع می‌کند.
درسته که خرید شربت سکنجبین راه حل آسان‌تری هست اما مسلماً لذتش کمتر از وقتی هست که خودتان برایش زحمت می‌کشید و آن را طبق ذائقه خودتان درست می‌کنید. ما سعی کردیم یک دستور عالی شربت سکنجبین را به شما آموزش بدهیم. البته فوت و فن شربت سکنجبین را هم نوشتیم.

 طرز تهیه
 مرحله اول:
شکر را به همراه آب داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و به طور کامل با آب حل شود.
 مرحله دوم:
اجازه دهید مخلوط شکر و آب به جوش بیاید. نعنای تازه را بشویید و با نخ به هم ببندید. بعد از این که شیره به جوش آمد، شاخه‌های نعنا را اضافه کنید.
 مرحله سوم:
اجازه دهید نعنا داخل شربت به مدت بیست دقیقه بجوشد. پس از این که شربت غلیظ شد، شاخه‌های نعنا را خارج کنید و سرکه را اضافه کنید.
 مرحله چهارم:
صبر کنید تا شربت سکنجبین چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید و کمی‌که خنک شد، داخل شیشه بریزید.
 مرحله آخر:
شربت سکنجبین با خیار خوشمزه‌تر است، پس برای سرو، یک یا دو عدد خیار رنده کرده و به شربت اضافه کنید. شربت سکنجبین را با برگ نعنا تزیین کرده و سپس به همراه چند تکه یخ، نوش جان کنید.
 نکات کلیدی
 برای زیباتر شدن رنگ این نوشیدنی می‌توانید به آن چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید.
 به این شربت می‌توان آب لیمو، زعفران دم کرده، مقداری گلاب و تخم شربتی نیز اضافه کرد.
 در صورت تمایل می‌توانید این شربت را با آب گازدار مخلوط کرده و سرو کنید.
 در تهیه این نوشیدنی می‌توان عسل را جایگزین شکر کرد. برای تهیه شربت سکنجبین با عسل برابر با همان مقدار شکر، عسل بریزید و بگذارید کاملاً در آب جوش حل شود.
 اگر از طعم نعنا لذت نمی‌برید می‌توانید آن را از شربت حذف کنید و همچنین بر عکس، در صورت تمایل می‌توانید کمی ‌عرق نعنا نیز به این شربت اضافه کنید، یا از ابتدای مراحل تهیه شربت، به جای نعنا تازه از عرق آن استفاده کنید.
 طرز تهیه شربت سکنجبین با عرق نعنا مرحله خاصی ندارد و به همان روش گفته شده در بالا می‌توان آن را تهیه کرد. فقط باید به جای برگ نعنای تازه، عرق نعنا اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی در شربت حل شود.
 شربت سکنجبین و خیار با سرکه سفید هم تهیه می‌شود، اما در آن صورت باید مقدار سرکه را کمی ‌کمتر کنید.
 این شربت در ظرف شیشه‌ای در بسته تا یک ماه قابل نگه‌داری است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی