[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۱
  • دوره جدید

گوشت و سیب زمینی سوخاری، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه

 مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخ شده: 500 گرم
سیب زمینی بزرگ: 4 عدد
پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد
سیر رنده شده: 1 حبه
تخم مرغ: 2 عدد
جعفری تازه و خرد شده: 1 پیمانه
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم: 1 پیمانه
پودر سوخاری: یک دوم پیمانه
آویشن: 1 قاشق چای‌خوری
زنجبیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین: یک دوم قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار نیاز
پیازچه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)

غذاهای شکم پر از آن دست غذاهایی هستند که افراد بسیاری تمایل بسیار به خوردنش دارند. با مواد بسیاری می‌توان غذای شکم پر تهیه کرد که شناخته شده ترینشان برای ما همان ماهی شکم پر، مرغ شکم پر و انواع دلمه  است که اتفاقاً طرفداران بسیار دارد.  سیب زمینی شکم پر  یکی دیگر از انواع این دست غذاها است که برای عاشقان سیب زمینی بسیار لذیذ و دوست داشتنی است. سیب زمینی شکم پر را به شیوه‌های متعدد می‌توان تهیه کرد یعنی هم به صورت بخارپز و آب‌پز و هم در فر به حالت تنوری و گریل شده. یک نوع از شیوه طبخ آن به صورت سوخاری است که  با مواد میانی مختلف قابل تهیه است. گوشت و سیب زمینی سوخاری نوعی از غذا است که بسیار خوشمزه است و البته سرشار از مواد مغذی که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.
گوشت و سیب زمینی سوخاری سرشار از پروتئین است و در صورتی که  آن را با روغن کم تهیه کنیم می‌تواند تبدیل به غذایی رژیمی شود که برای افرادی که قصد دارند رژیم لاغری بگیرند بسیار مناسب است چرا که خوب می دانیم مصرف پروتئین برای  داشتن تناسب اندام و عضله‌سازی بسیار مفید و ضروری است.

 طرز تهیه
 مرحله اول:
سیب زمینی‌ها را به مدت 30 دقیقه در ظرف آبی قرار دهید. این کار باعث می‌شود پوست کندن سیب زمینی راحت‌تر انجام شود.
 مرحله دوم:
گوشت را با تمام سبزیجات و ادویه‌ها مخلوط کنید و مقداری ورز دهید تا مواد همگیر شوند.
 مرحله سوم:
سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و برش ضخیم بزنید.
 مرحله چهارم:
هر قاچ از سیب زمینی‌ها را به وسیله چاقویی تیز از وسط برش بزنید تا بتوان داخل آن را با مواد میانی پر کرد(سیب زمینی نباید کاملاً دو نیم و جدا شود، چاقو را تا میانه سیب زمینی فرو ببرید به صورتی که قسمت انتهایی آن کاملاً بسته باشد)
 مرحله پنجم:
با یک قاشق کوچک مقداری از مایه گوشتی گوشت و سیب زمینی سوخاری بردارید و میان سیب زمینی‌ها قرار دهید.
 مرحله ششم:
تخم مرغ را با چنگال بزنید تا حالت لختگی آن از بین برود. آرد و پودر سوخاری را در ظرف گودی بریزید.
سیب زمینی‌های پر شده با مایه گوشتی را ابتدا در تخم مرغ بزنید تا کاملاً آغشته به تخم مرغ شود سپس آن را در آرد بغلتانید.
(این کار را دو بار انجام دهید تا مطمئن شوید سیب زمینی به خوبی به مواد آغشته شده است.)
 مرحله هفتم:
روغن را در ظرف گود  بریزید. زمانی که روغن به خوبی داغ شد سیب زمینی را در روغن بیاندازید تا زمانی که دو طرف آن سرخ و برشته شود.(بهتر است از قابلمه کوچک استفاده کنید تا سیب زمینی‌ها کاملاً در روغن غوطه ور شود)
گوشت و سیب زمینی خوشمزه را با انواع سس می‌توان سرو کرد و از خوردنش لذت برد. 

 نکات کلیدی
 گوشت و سیب زمینی سوخاری در فر هم می‌تواند تهیه شود. برای این کار به جای سرخ کردن، سیب زمینی‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و  روی آن کمی روغن بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و در انتهای کار گریل را روشن کنید تا سطح آن کاملاً برشته شود.
 مایه گوشتی این غذا را می‌توانید مانند مایه ماکارونی آماده کنید و بعد گوشت پخته را در سیب زمینی قرار دهید(این مایه نباید آبدار باشد)

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی