[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۶۴
  • دوره جدید

دلمه فلفل با سس خامه‌ای، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 45 دقیقه

 مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
فلفل دلمه‌ای: 6 عدد
برنج:1پیمانه
تره فرنگی: 1 عدد
خامه ترش: 1 پیمانه
سیر:2 حبه
شوید:2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: مقدار لازم

دلمه فلفل انواع مختلفی دارد. حتماً با دلمه فلفل با مرغ و گوشت که قبلاً آموزش دادیم آشنا هستید. معمولاً این نوع دلمه‌ها با سس گوجه تهیه می‌شوند ولی این بار می‌خواهیم نوع دیگری را به شما معرفی کنیم، یعنی دلمه فلفل با سس خامه که با خامه ترش تهیه می‌شود. به جای خامه ترش می‌توانید از ماست هم استفاده کنید.

 طرز تهیه
برنج را با آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و پس از اینکه جوشید و کمی نرم شد با آب سرد آب‌کشی کنید، سپس گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل را به برنج آب‌کشی شده اضافه و خوب مخلوط کنید.
فلفل را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید، داخل فلفل را تمیز کنید و با مخلوط گوشت و برنج داخل آن را پر کنید. سپس بخشی که جدا کرده‌اید را به عنوان در مجدد روی فلفل دلمه‌ای قرار دهید (همه فلفل‌ها را به همین صورت آماده کنید).
تره فرنگی را تمیز کنید و بشویید، بخش سفید رنگ تره فرنگی را به صورت رشته‌ای خرد کنید و با 2 حبه سیر و مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، تفت دهید تا نرم شود، سپس شوید را به آن اضافه و مخلوط کنید.
پس از اضافه کردن شوید کمی تفت دهید سپس خامه ترش را به تره فرنگی تفت خورده اضافه کنید، با حرارت ملایم 5 دقیقه بگذارید سس آرام بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
داخل قابلمه 1 لیوان آب بریزید، دلمه‌ها را داخل قابلمه بگذارید و سس تره فرنگی خامه‌ای را روی دلمه‌ها بریزید و خوب پخش کنید تا روی دلمه‌ها کامل پوشانده شود، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 45 دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزند.

 نکات کلیدی
 می‌توانید به جای تره فرنگی از پیاز یا پیازچه هم استفاده کنید.
 دقت کنید که بسته به اندازه فلفل‌ها مقدار مواد می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی