[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۸۸
  • دوره جدید

طرز تهیه کیک سیب، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
 زمان پخت: 40 دقیقه

 مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
آرد شیرینی پزی: 1 پیمانه
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره: یک دوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه و کمی برای تزیین
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
اسانس وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
آب سیب یا آب: 3 قاشق غذاخوری
سیب: 2 عدد

انواع کیک میوه‌ای واقعاً دنیای بی‌نظیر و دوست داشتنی است، خصوصاً برای کسانی که عاشق آشپزی و شیرینی هستند. یکی از این کیک‌های هیجان انگیزی که طرفداران زیادی هم دارد کیک سیب هست. کیک سیب برای همه فصل‌ها و مناسبت‌ها می‌تواند شادی را به شما هدیه و حال دلتان را دگرگون کند.
کیک سیب مثل کیک هلو و کیک آلبالو، مابینش تکه‌های سیب دارد. طعمی شیرین و دلچسب که به عطر دل انگیز سیب آمیخته شده است. بافت ترد و نرمی دارد و خیلی راحت تهیه می‌شود. نیازی نیست مواد اولیه خیلی پیچیده‌ای هم برایش تهیه کنید. اگه تازه کار هستید مطمئن هستم که با یک بار تمرین کاملاً بر آن مسلط می‌شوید.

 طرز تهیه 
 مرحله اول:
فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 176 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در یک کاسه کوچک، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
 مرحله دوم:
در کاسه دیگری، کره و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم شوند.
 مرحله سوم:
سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.
 مرحله چهارم:
سپس آب سیب و اسانس وانیل را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در صورتی که به آب سیب دسترسی ندارید می‌توانید به همان میزان، آب اضافه کنید.
 مرحله پنجم:
به هم زدن مخلوط تا حدی ادامه دهید که خمیر کیک سیب مانند عکس زیر شود.
 مرحله ششم:
حالا مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
 مرحله هفتم:
با همزن برقی مواد کیک را تا حدی بزنید که کاملاً حل شوند و آرد گلوله نشود.
 مرحله هشتم:
سیب‌ها را پوست بگیرید و به شکل مکعب‌های ریز خرد کنید. سپس در کاسه بریزید.
 مرحله نهم:
به کمک یک کفگیر خمیر کیک را روی سیب‌ها بیاورید. سیب‌ها باید داخل خمیر قرار بگیرند.
 مرحله دهم:
یک قالب کیک کمربندی یا معمولی به قطر 22 سانتی‌متر بردارید. سپس با اسپری جدا کننده یا کره قالب را چرب کنید. اگر از قالب کیک معمولی استفاده می‌کنید، کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را دوباره چرب کنید.
 مرحله یازدهم:
خمیر کیک را به داخل قالبی که آماده کرده‌اید، منتقل کنید.
 مرحله دوازدهم:
یک قاشق غذاخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید.
 مرحله سیزدهم:
کیک سیب را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا روی کیک طلایی رنگ و ترد شود.
 مرحله آخر:
لبه‌های کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و روی آن را با شکر تزیین کنید. اجازه دهید کیک به دمای محیط برسد یا به صورت گرم آن را میل نمایید. می‌توانید کیک سیب را به همراه بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته سرو کنید. نوش جان.

 نکات کلیدی 
 این کیک را می‌توان به صورت فریز شده تا سه ماه نگه‌داری کرد. برای فریز کردن کیک صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس کیک را با فویل بپوشانید و در فریزر قرار دهید.
 در تهیه این کیک از سیب‌های مرغوبی استفاده کنید که برای پخته شدن مناسب باشند و حالت خود را حفظ کنند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی