[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۸۸
  • دوره جدید

طرز تهیه شربت نعنا، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

 مواد لازم برای نیم لیتر
نعنا تازه: 500 گرم
شکر: 1 کیلو
آب: 6 پیمانه
آب لیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو: 1 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه 
 مرحله اول:
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا شهد نسبتاً غلیظی به‌دست آید.
 مرحله دوم:
برای تهیه این شربت خوشمزه می‌توان نعنا را از ساقه جدا و کمی‌ خرد کرد و یا اینکه نعنا را به همان صورت یعنی با ساقه در ظرف قرار داد. نعنا را در ظرف شهد قرار دهید و اجازه دهید کمی ‌بجوشد و عطر نعنا بلند شود، بعد حرارت را کم کنید تا آرام آرام نعنا در شهد بپزد و طعم و مزه‌اش وارد شهد شود.(در این مرحله می‌توان ظرف را روی شعله پخش کن قرار داد و در ظرف را با پارچه تمیز پوشاند و شربت را به مدت 1 ساعت دم گذاشت تا حسابی جا بیافتد اما مراقب باشید سر نرود شعله بسیار کم باشد)
 مرحله سوم:
پس از اینکه نیم ساعت گذشت آب لیمو و پوست لیمو را در ظرف شربت بریزید (اضافه کردن لیمو از شکرک زدن شربت جلوگیری می‌کند و البته عطر بهتری به شربت و نوشیدنی می‌دهد)
 مرحله چهارم:
پس از کامل شدن زمان پخت شربت را از صافی رد کنید تا ناخالصی‌هایش گرفته شود.
اجازه دهید شربت خنک شود بعد آن را در شیشه مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 نکات کلیدی 
 برای اینکه متوجه شوید شربت به غلظت مناسب رسیده یا نه در اواخر زمان گفته شده مقداری از شربت را در آب سرد بریزید و اگر در آب سرد به راحتی حل شد یعنی هنوز نیاز  به زمان بیشتری برای پخت دارد اما اگر در آب سرد کمی ‌خودش را بست نشان دهنده غلظت مناسب است.
 اگر مایل هستید مقداری گلاب پس از برداشتن شربت از روی حرارت به شربت اضافه کنید.
 افزودن  مقداری زنجبیل تازه هم برای افزودن خواص این شربت بسیار مناسب است. برای درست کردن شربت نعنا زنجبیلی از ابتدا دو برش نازک از زنجبیل تازه در ظرف شربت قرار دهید.
 اگر مایل هستید شربت رنگ سبز داشته باشد، در دقایق پایانی زمان پخت یک قطره رنگ سبز خوراکی به شربت اضافه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی