[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۱
  • دوره جدید

طرز تهیه چیپس نان، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 15 دقیقه

 مواد لازم برای 2 نفر
نان لواش:2 عدد
روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری سرپُر
پودر پاپریکا: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک: به مقدار لازم
پودر آویشن: یک چهارم قاشق چای‌خوری
جعفری خشک: 1 قاشق غذاخوری

چیپس نون جزو آن تنقلات سالمی است‌که می‌توانید با خیال راحت به فرزندان دلبندتان به عنوان میان وعده بدهید، اصلاً چرا این خوشمزه را فقط محدود به بچه‌ها کنیم، قطعاً هرکسی یک بار این چیپس متفاوت و خاص را امتحان کند عاشقش می‌شود. هر وقت اسم چیپس وسط می‌آید همه یاد چیپس سیب زمینی یا چیپس ذرت می‌افتند، آن هم با ماست موسیر که یک ترکیب عالی و بی‌نظیر هست، اما چیپس سیب زمینی یا ذرت کالری و چربی بالایی دارد و خیلی‌ها برای خوردنش محدودیت دارند؛ به همین جهت ما تصمیم داریم به شما یاد بدهیم چطور با نان‌های معمولی و چند تا ماده دم دستی یک چیپس خاص اما خوشمزه درست کنید. 
بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترها عاشق خوردن تنقلاتی مثل چیپس، پاستیل، لواشک و … هستند، حالا اگر دست به کار شوید و این خوشمزه‌ها را در خانه درست کنید قطعاً از هر نظر خیالتان راحت هست. چیپس نان هم شبیه چیپس ترتیلا جدید هست و کمتر کسی تجربه پختنش را دارد، با این تفاوت که ترتیلا از آرد ذرت درست می‌شود و این چیپس از نان، آن هم نان‌های نازکی که در بازار وجود دارند. برای طعم و مزه‌اش هم دستتان باز هست هر نوع ادویه‌ای که می‌خواهید اضافه کنید؛ پس می‌شود گفت ما با یک خوراکی بسیار راحت، جدید اما در عین حال متنوع روبه‌رو هستیم. اگر شما هم مشتاق شدید که این چیپس را هر چه زودتر آماده کنید پس با ما همراه باشید. 

 طرز تهیه 
1- ابتدا نان‌های لواش را به شکل نواری برش بزنید، سپس این نوارها را به دلخواه به صورت مربعی یا مثلثی ببرید و داخل یک کاسه بریزید. 
2- فر را روشن کنید و روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. 
3- تمامی ‌ادویه‌ها، سبزی خشک و روغن زیتون را روی نان‌های برش خورده بریزید و کامل هم بزنید. برای طعم بهتر می‌توانید از پودر سیر، پودر پیاز یا پاپریکای خانگی استفاده کنید. 
4- روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و نان‌های مزه‌دار شده را به صورت یکنواخت روی سینی پخش کنید. مراقب باشید نان‌ها روی هم نیفتند تا همگی کامل برشته شوند. 
5- سینی را داخل فر قرار دهید و زمان دهید تا نان‌ها طلایی و ترد شوند. دقت داشته باشید زمان پخت چیپس نان تقریبی است و به فر بستگی دارد؛ از این رو توصیه می‌شود هر چند وقت یک بار آن را چک کنید و هم بزنید تا یکنواخت ترد شوند و البته نسوزند. 
6- وقتی تمامی ‌نان‌ها طلایی و ترد شدند چیپس نان شما حاضر است، می‌توانید با ماست موسیر یا ماست‌های معمولی نوش جان کنید.  

 نکات کلیدی 
 مقدار و نوع ادویه‌ها کاملاً بستگی به ذائقه شما دارد. 
 به جای روغن زیتون می‌توانید از روغن مایع معمولی استفاده کنید. 
 با استفاده از هر نوع نان نازک می‌توان چیپس نان تهیه کرد. 
 می‌توانید به جای آنکه چیپس‌ها را در فر قرار دهید در مقداری کره سرخ کنید، البته در این حالت درصد چربی چیپس بالا می‌رود و دیگر نیازی به اضافه کردن روغن زیتون نیست. 
 می‌توانید از سبزیجات خشک دیگری همچون ریحان، شوید یا جعفری نیز استفاده کنید. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی