[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۹۱
  • دوره جدید

طرز تهیه پاستیل میوه‌ای، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه
 زمان پخت: 10 دقیقه

 مواد لازم برای 8 نفر
پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 2 پیمانه
آب: 1 پیمانه
آب میوه دلخواه: 1 پیمانه
رنگ خوراکی یا اسانس: به میزان لازم

در این مطلب می‌خواهیم شما را به سفری هیجان‌انگیز در دنیای رنگارنگ و شیرین پاستیل‌ها ببریم. پاستیل‌ها به خاطر طعم شیرین و شکل‌های جذابی که دارند، همیشه جزو تنقلات پرطرفدار بین بچه‌ها و بزرگ‌تر‌ها هستند. پاستیل میوه ای که در اینجا قصد داریم آن را به شما آموزش دهیم، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت‌های زیادی هم دارد، ولی نباید در خوردن آن زیاده روی کنید. اگر مهمون کوچکی دارید یا خودتان بچه دارید و در تدارک یک جشن برای آنها هستید، تنقلات و شکلات و لواشک یک پیشنهاد ثابت برای این جشن است؛ پس پیشنهاد می‌کنیم پاستیل میوه ای را با مشارکت بچه‌ها درست کنید و لحظات و خاطرات شیرین و مفرحی برای آنها فراهم کنید. همچنین پاستیل پوست پرتقال هم پیشنهاد دیگری از طرف ما 
برای شماست. 

 طرز تهیه 
 مرحله اول: آماده‌سازی پودر ژلاتین
برای تهیه پاستیل میوه ای، ابتدا یک کاسه کوچک بردارید، پودر ژلاتین و آب را داخل آن بریزید، سپس پودر ژلاتین را به روش بن‌ماری یا حرارت غیرمستقیم به خوبی حل کنید تا مایع شفافی به دست آورید.
 مرحله دوم: تهیه محلول شکری پاستیل میوه‌ای
در یک قابلمه شکر، آب میوه دلخواه و رنگ خوراکی یا اسانس متناسب با آب میوه ای که انتخاب کردید را بریزید و کمی مخلوط کنید. سپس روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا زمانی که جوش بزند و شکر در آب میوه حل شود. سپس ظرف را از روی 
حرارت بردارید.
 مرحله سوم: ترکیب پودر ژلاتین و محلول شکری
حالا پودر ژلاتینی که بن‌ماری کردید را به محلول شکری اضافه کنید و هم بزنید.
 مرحله چهارم: قرار دادن پاستیل میوه‌ای در قالب
در این مرحله پاستیلی را که درست کردید در قالب‌های سیلیکونی در طرح‌های مختلف بریزید. سپس حداقل برای 2 ساعت قالب را در یخچال بگذارید تا پاستیل‌ها آماده شوند.
هنگام خارج کردن پاستیل‌های میوه ای از قالب، مقداری شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید. نوش جان.

 نکات کلیدی 
 در تهیه پاستیل میوه ای به جای آب میوه، می‌توانید از پودر ژله در طعم‌های مختلف نیز استفاده کنید. برای تهیه پاستیل میوه ای با پودر ژله اول، یک بسته پودر ژله را همراه با نصف لیوان آب جوش، ۲ قاشق پودر ژلاتین و ۱ قاشق گلوکز مایع در یک کاسه بزرگ بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بن‌ماری کنید؛ سپس در قالب مورد نظر خود بریزید.
 در صورت تمایل می‌توانید رنگ خوراکی یا اسانس را از دستور حذف کنید.
 می‌توانید از گلوگز مایع برای کشدار شدن و افزایش حالت ارتجاعی پاستیل استفاده کنید.
 در مرحله سوم تهیه پاستیل میوه ای، اگر متوجه شدید که ترکیب پودر ژلاتین و محلول شکری به قدر کافی یکدست نیست، آن را از یک صافی رد کنید و بعد در قالب بریزید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی