[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۳۸۸
  • دوره جدید

کیک ثعلب با سس کارامل، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 30 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 و یک دوم پیمانه
شیر: 1 پیمانه
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
آرد: 2 و یک دوم پیمانه
پودر ثعلب: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: چند قطره
مواد لازم برای سس کارامل:
شکر: 2 پیمانه
کره: 125 گرم
خامه: 1 و یک دوم پاکت

کیک یکی از خوشمزه‌ترین و پر طرفدارترین دسرهای بین‌المللی هست که در همه کشورها به شکل‌های مختلف درست می‌شود. تنوع کیک آن‌قدر زیاد است که گاهی انتخاب آن را سخت می‌کند. بعضی از کیک‌ها مثل اغلب کیک‌های تولد با خامه و یا شکلات درست می‌شوند و بعضی دیگر مثل کیک اسفنجی ساده طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارند. کیک‌های میوه‌ای هم یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها هستند که طعم فوق‌العاده‌ای دارند. تزیین انواع مختلف کیک هم بسیار متنوع هست و بسته به ذائقه افراد انتخاب می‌شود. بعضی‌ها انواع سس میوه‌ای و شکلاتی و بعضی دیگه خامه قنادی و میوه‌های خرد شده را برای تزیین کیک انتخاب می‌کنند که البته در طعم کیک هم نقش دارند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یکی از خاص‌ترین و جدیدترین انواع کیک را به شما آموزش بدهیم که به احتمال خیلی زیاد قبلاً آن را امتحان نکرده‌اید. اسم این کیک، کیک ثعلب با سس کارامل هست.
بسیاری از افراد تصور می‌کنند که از پودر ثعلب فقط برای درست کردن بستنی استفاده می‌شود، در صورتی که امروز به شما یاد می‌دهیم که چطور می‌شود با آن یک کیک خوشمزه و خاص درست کرد. البته این کیک خوشمزه به جز ثعلب مواد اولیه دیگری مثل دارچین و آب لیمو تازه هم دارد که طعم آن را فوق‌العاده می‌کند. یکی دیگر از مهمترین ویژگی‌های کیک ثعلب این هست که در طرز تهیه آن از سس مخصوص کارامل هم استفاده می‌شود که در کنار طرز تهیه کیک ثعلب، طرز تهیه این سس ویژه را هم به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید آن را به بهترین شکل آماده کنید. علاوه بر طرز تهیه آسان، این کیک در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود. در نتیجه اگر می‌خواهید برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هایتان یه کیک آسان را خیلی سریع درست کنید، به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً طرز تهیه کیک ثعلب را یاد بگیرید و آن را درست کنید. 

 طرز تهیه
 مرحله اول: درست کردن و پختن مایه کیک
۱- ابتدا تخم مرغ‌ها را به همراه شکر داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن آن قدر بزنید تا کرم رنگ شود.
۲- به مخلوط شیر و روغن زیتون را اضافه کرده و مجدداً آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
۳- در این مرحله آرد و همچنین پودر ثعلب، دارچین، بیکینگ پودر و آب لیمو را کم کم داخل کاسه ریخته و با سایر مواد خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی به دست آید.
۴- قالب مورد نظر خود را با کمی روغن و به کمک قلم مو کمی چرب و کمی آرد پاشی کنید. سپس مایه کیک ثعلب را داخل آن بریزید و آن را داخل فری که آن را از قبل در دمای 175درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
۵- در حالی که کیک ثعلب در حال پخته شدن است، به سراغ درست کردن سس کارامل مخصوص بروید:
 
 مرحله دوم: درست کردن سس کارامل مخصوص
۱- برای درست کردن سس کارامل شکر را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود. برای این کار شکر را مدام هم بزنید.
۲- وقتی شکر کاملاً کاراملی شد آن را از روی حرارت برداشته و به آن کره و خامه را اضافه کنید.
۳- بعد از آن که کیک ثعلب پخته شد، سس کاراملی را روی آن بریزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید

 نکات کلیدی
 برای آن که از پخته شدن کیک ثعلب مطمئن شوید، بعد از گذشتن ۳۰ دقیقه از زمان پخت، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید. اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است. اگر کمی از مایه کیک به خلال دندان چسبید چند دقیقه دیگر آن را بپزید.
 برای درست کردن کیک ثعلب می‌توانید از انواع قالب کیک در شکل‌های مختلف استفاده کنید. یکی از پر کاربردترین قالب‌ها برای درست کردن این کیک، قالب شیفون‌دار است.
 علاوه بر سس کارامل می‌توانید برای تزیین کیک ثعلب از پودر قند و سس شکلات نیز استفاده کنید.
 قبل از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر به مایه کیک، حتماً آن‌ها را ۲ بار الک کنید.
 به جای روغن زیتون می‌توانید از روغن مایع نیز استفاده کنید.
 اگرچه شیر طعم فوق‌العاده‌ای به کیک می‌ دهد اما به جای آن می‌توانید از آب نیز استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی