[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

طرز تهیه کوفته هویج، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 45 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر
هویج: 500 گرم 
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
تخم مرغ: 2 عدد 
آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: مقدار لازم
پیاز 2 عدد
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
آلو خورشتی: مقداری
آب: 2 لیوان 

 

اگر اهل کباب و انواع کوفته هستید باید حتماً کوفته هویج را هم امتحان کنید. در کوفته هویج بر خلاف کوفته تبریزی از برنج و لپه استفاده نمی‌شود، بلکه هویج همراه با گوشت چرخ می‌شود، در نتیجه کالری کمتری دارد. البته اگر چرخ گوشت ندارید هم جای نگرانی نیست. می‌توانید هویج را ریز رنده کنید. بعد آن را خیلی خوب با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. به همین سادگی. یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به فرد این غذا آرد نخودچی هست که بافت کوفته را عالی می‌کند. پس حتماً از آرد نخودچی استفاده کنید و دنبال جایگزین نباشید.
من عاشق غذاهای ایرانی هستم ولی به نظرم مشکلی که در رژیم غذایی مرسوم در ایران هست کم مصرف شدن سبزیجات هست. این ثابت شده که برای حفظ سلامتی باید بخش عمده غذای مصرفی روزانه متشکل از سبزیجات باشد. مصرف سالاد به ویژه قبل از غذا عالی هست. اما غذاهایی مثل این کوفته که داخلش از مقدار قابل توجهی هویج استفاده شده هم می‌توانند خیلی مفید باشند.

 طرز تهیه
 مرحله اول:
گوشت چرخ کرده و هویج‌ها را باهم دو بار چرخ کنید. سپس به همراه تخم مرغ، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، دارچین و آرد نخودچی داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید. (آب پیاز را پس از رنده شدن با دست بگیرید).
 مرحله دوم:
مایه کوفته را خوب ورز دهید تا مواد یکدست شوند و حالت چسبنده داشته باشند. سپس کوفته‌هایی به اندازه یک گردو از مایه کوفته بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
 مرحله سوم:
برای تهیه سس کوفته، پیازها را رنده کنید و در روغن سرخ نمایید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس 2 لیوان آب، چند آلوی خورشتی، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
وقتی سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و کوفته‌ها را به آرامی داخل سس قرار دهید (در زمان قرار دادن کوفته سس نباید بجوشد). پس از اینکه سس کوفته غلیظ شد و مقدار کمی از سس ته قابلمه ماند می‌توانید کوفته‌ها را سرو کنید.

 نکات کلیدی 
 در صورتی که احساس کردید مایه کوفته شل است می‌توانید 1 قاشق دیگر آرد نخودچی اضافه کنید.
 در زمان قرار دادن باید سس به اندازه‌ای باشد که سر کوفته‌ها بیرون از سس بماند و زیر سس نرود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی