[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۵
  • دوره جدید

کاپ کیک گوشت، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
 زمان پخت: 25 دقیقه

 مواد لازم برای 8 نفر
گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
هویج کوچک رنده شده: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پارمزان رنده شده: یک چهارم پیمانه
سس کچاپ: یک چهارم پیمانه
پودر سوخاری: 1 پیمانه
پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
آویشن: 2 قاشق چای‌خوری
نمک: 1 قاشق چای‌خوری
فلفل: به مقدار کافی
برای تهیه پوره سیب‌زمینی:
سیب‌زمینی بزرگ: 2‌ عدد
کره: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
شیر: یک دوم تا1 پیمانه 

فکرش را می‌کردید لوف گوشت هم بتواند فینگرفود شود و در سایز لقمه‌ای سرو شود؟ بله، کاپ کیک گوشت همان لوف گوشت است که در سایز کاپ کیک تهیه شده است. به این ترتیب لوف گوشت خیلی سریع‌تر از حالت عادی در عرض حدود ۲۰ دقیقه در فر پخته می‌شود. کاپ کیک گوشت از غذاهای محبوب بچه‌هاست و با کمی تزیین برای همه جذاب‌تر می‌شود. می‌توانید پوره سیب‌زمینی را با قیف روی کاپ کیک گوشت بریزید یا اگر وقت یا حوصله‌اش را ندارید آن را با قاشق روی کاپ کیک گوشت بریزید. کمی هم جعفری خرد شده بریزید و کار را تمام کنید.
کاپ کیک گوشت برای هر مناسبتی عالی است. هم تهیه‌اش آسان است و هم سرو و خوردنش. کافی است کمی سس کچاپ روی آن بریزید و نوش جان کنید.
 طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. یک قالب مافین ۸ تایی را با اسپری روغن یا با استفاده از چند قطره روغن و یک قلم موی سیلیکونی به خوبی چرب کنید.
هویج‌ و پیاز را در کاسه بزرگی رنده کنید. سپس گوشت چرخ‌کرده، پنیر پارمزان، سس کچاپ، پودر سوخاری و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. دو عدد تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکنید. حال با دست تمیز مواد را ورز دهید تا مایه لوف گوشت آماده شود.
حال حدود یک دوم پیمانه از مایه را با دست بردارید. آن را گلوله کنید و داخل یکی از فرورفتگی‌های قالب فشار دهید. سطح کاپ کیک گوشت باید کمی برآمده باشد. این کار را برای گوشت باقی‌مانده تکرار کنید.
قالب مافین را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه‌ای رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید.
برای تهیه پوره سیب‌زمینی:
سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت تکه‌های درشت خرد کنید. حال آن‌ها را آب‌پز یا بخارپز کنید تا نرم شوند ولی آب به آن‌ها نفوذ نکند، سپس آبکش کنید. کره و نصف لیوان شیر را به آن اضافه کنید و با پوره ساز یا گوشت‌کوب بکوبید تا نرم و یکدست شود. در صورت لزوم مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. پوره باید نرم باشد اما در حدی که بتواند شکلش را حفظ کند.
در آخر روی هر کاپ کیک گوشت کمی سس کچاپ بمالید. مقداری از پوره سیب‌زمینی را هم روی آن بگذارید یا با قیف بریزید و اگر دوست دارید با کمی جعفری خرد شده روی کاپ کیک گوشت را تزیین کنید.

 نکته
می‌توانید بعد از ریختن پوره سیب‌زمینی دوباره آن را چند دقیقه در فر قرار دهید (شعله روی فر را روشن کنید) تا روی پوره هم کمی قهوه‌ای رنگ شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی