[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۷۵
  • دوره جدید

خشک کردن سیب و تمام آنچه لازم است بدانید ، روزنامه شیراز نوین

سیب خشک یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌ها برای میان‌وعده است. خشک‌کردن سیب، روش‌های مختلفی دارد که هریک نکات خاص خود را دارند.
به گزارش نمناک، سیب خشک یکی از تنقلات سالم و پرطرفدار است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد و به‌تنهایی برای میان‌وعده و یا تهیه دمنوش سیب استفاده می‌شود. در این بخش، شما را با انواع روش‌های تهیه سیب خشک آشنا می کنیم، به روش‌های زیر برگه یا چیپس سیب تهیه کرده و از آن برای میان‌وعده، تغذیه مدرسه بچه ها، دمنوش و ... استفاده کنید.
چگونه سیب را خشک کنیم که سیاه نشود؟
بعد از برش زدن سیب، آنزیمی به‌نام «پلی فنل اکسیداس» از سلول‌های آن آزاد شده و واکنش بین این ماده و هوا سبب قهوه‌ای شدن سیب می‌شود. برای سیاه نشدن سیب از راهکار زیر استفاده کنید:
آبلیمو
بعد از شستن و پوست کندن سیب، برش‌های سیب را به‌مدت 10 دقیقه در محلول آب‌لیمو و آب، خیس کنید و
پس از ده دقیقه آنها را آبکش کنید.
با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیب‌ها را کاملاً بگیرید.
اجازه دهید تا برش‌های سیب با هر روشی که خواهانید، خشک شوند.
آب‌آناناس
بعد از شستن و پوست کندن سیب، برش‌های سیب را به‌مدت 10 دقیقه در محلول آب‌آناناس و آب خیس کنید و پس از ده دقیقه آنها را آبکش کنید، حالا با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیب‌ها را کاملاً بگیرید.
اجازه دهید برش‌های سیب با هر روشی که خواهانید، خشک شوند.
آب‌آناناس، طعم ترشی آب‌لیمو را ندارد و باعث شیرین شدن سیب‌ها می‌شود.
روش خشک کردن سیب زیر نور خورشید
برای خشک کردن سیب، زیر نور خورشید به‌روش زیر عمل کنید:
ابتدا سیب‌ها را بشویید.
با چاقو سیب‌ها را پوست بکنید.
هسته سیب‌ها را جدا کنید.
سیب‌ها را به‌صورت حلقه‌حلقه یا تکه‌های نازک برش بزنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن، ده دقیقه هم برش‌های سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آب‌لیمو قرار دهید.
سیب‌های ورقه‌شده را با فاصله از یکدیگر روی یک توری استیل ضد زنگ بچینید و می‌توانید درون یک سینی، پارچه نخی انداخته و سیب‌ها را روی آن بچینید.
سیب‌ها را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.
روی سیب ها را برای حفاظت از میوه‌ها در مقابل حشرات، با توری بپوشانید.
برای یکنواخت خشک شدن سیب ها، هر روز سیب‌ها را بررسی و پشت‌و‌رو کنید.
بهتر است که شب‌ها، برش های‌سیب را به خانه منتقل کنید تا رطوبت هوای شب و شبنم مانع خشک شدنشان نشود.
مدت زمان خشک شدن سیب در آفتاب
خشک شدن سیب در آفتاب چند روز (3 تا 7 روز) طول خواهد کشید، پس بهتر است که بر‌ش‌های سیب را در روز‌های گرم و آفتابی که دمای هوا حداقل 30 درجه سانتی‌گراد است، خشک کنید.
ادامه دارد ...

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی