[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۲۸
  • دوره جدید

جلوی سفید شدن مو را با این میوه‌ها بگیرید!، روزنامه شیراز نوین

سفید شدن موها مشکلی است که همه ما با افزایش سن با آن رو‌به‌رو می‌شویم اما می‌توانیم با مصرف این میوه‌ها روند سفید شدن مو را کندتر کنیم.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ با افزایش سن، موها شروع به سفید شدن خواهند کرد که این روندی طبیعی و غیر قابل اجتناب است. اگرچه نمی‌‎توان از سفید شدن موها جلوگیری کرد اما راه‌هایی وجود دارد تا بتوانیم این روند را کندتر کنیم.
اولین قدم برای کندتر شدن روند سفیدی مو این است که کمتر از محصولات شیمیایی استفاده کنیم. محصولات طبیعی فراوانی وجود دارد که می‌‎توانیم برای تغذیه موهایمان از آن‌ها استفاده کنیم و علاوه بر این لازم است که از رژیم غذایی مغذی پیروی کنیم که نیاز‌های روزانه بدن و موهای سرمان را تأمین کند، برای مثال بهتر است که کافئین کمتری مصرف کنیم و از استعمال سیگار و دخانیات نیز خودداری کنیم. در این قسمت به معرفی میوه‌هایی می‌‎‎پردازیم که روند سفیدی مو را به تأخیر خواهند انداخت.
چرا و کدام میوه‌ها برای به تأخیر انداختن روند سفیدی مو مؤثر هستند؟
کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم‌ترین دلیل وجود هر نوع عدم تعادل جسمی ‌است. سوءتغذیه، کمبود ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین B و مواد معدنی از جمله ید، سلنیوم،روی، سیلیس و مس دلیل اصلی سفید شدن موها است و بنابراین ما باید میوه بخوریم زیرا میوه‌ها حاوی عناصر و ویتامین‌های مغذی‌اند. استفاده از موز، آملا، آب لیمو ، بلوبری، آووکادو، کیوی و توت فرنگی هم برای کند کردن روند سفیدی مو توصیه می‌‎شود .
موز
موز سرشار از ید، آهن، ویتامین B، B2 (تیامین)، B3 ( نیاسین) است. این عناصر به استحکام بیشتر مو و تقویت فولیکول‌های آن کمک می‌‎کنند. مخلوط موز، عسل و آب لیمو برای تغذیه و رشد بیشتر مو بسیار مناسب است و بعد از مصرف ترکیب ذکر شده به مدت 2 تا 3 هفته تأثیرات شگفت‌انگیز آن را مشاهده خواهید کرد.
آملا
میوه آملا به کند شدن روند سفیدی مو کمک زیادی می‌‎کند. مصرف ترکیب میوه آملا با لیمو برای ماندگاری طولانی‌تر موهای سیاه بسیار مؤثر است و به تقویت گردش خون در زیر پوست سر کمک فراوانی می‌‎کند. قرار دادن ترکیب آب آملا و بادام له شده بر روی سر به مدت 15 دقیقه دارای نتایج حیرت انگیزی است.
آب لیمو
آب لیمو ماده مؤثر دیگری است که تأثیر شگفت‌انگیزی در تقویت ریشه و رنگدانه‌های مو دارد. ترکیب پودر آملا، آب لیمو و کشک را به مدت 45 دقیقه قبل از استحمام بر روی پوست سر خود بمالید و سپس سرتان را با آب گرم شست‌وشو دهید و این روش را به مدت 90 روز دنبال کنید تا بهترین نتیجه برای موهایتان حاصل شود .
بلوبری
بلوبری حاوی ویتامین C است و این ویتامین به بهبود گردش خون کمک فراوانی می‌‎کند. تقویت گردش خون در زیر پوست سر باعث تغذیه بهتر فولیکول‌های مو می‌‎شود. سایر میوه‌های حاوی ویتامین C نیز نقش زیادی در روند کند شدن سفیدی مو دارند.
زغال اخته سفید شدن موها را به تأخیر می‌اندازد
زغال اخته به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی ویتامین C موجب افزایش جریان خون در کف سر شده و همین امر موجب تغذیه فولیکول‌های مو می‌شود که خود عاملی است برای پیشگیری از سفید شدن موی سر.
آووکادو
آووکادو حاوی ویتامین B است و نقش زیادی در استحکام بخشیدن به فولیکول‌های مو دارد.
کیوی و توت فرنگی
این میوه‌ها نیز حاوی ویتامین C هستند. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان است و سبب دفع روغن‌های اضافی بدن می‌‎شود که سفید شدن مو، ریزش مو و سایر آسیب‌های ایجاد شده در مو تنها به دلیل ویژگی‌های ارثی نیست و عدم گردش خون مناسب در پوست سر از دلایل دیگر آن است .
میوه‌های حاوی ویتامین B و ویتامین C به سالم ماندن موها کمک زیادی می‌‎کنند و گردش خون مناسب در پوست سر، باعث از بین رفتن سموم و تقویت فولیکول‌های مو می‌‎شود، بنابراین بهتر است این میوه‌ها را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی